fredag 3 december 2010

266. Vintersömn?

TRE dagar ledighet framför mej! Oj, så mycket tid att göra - det jag vill göra. När det lustar. Om det lustar. I dag har vi haft fin självständighetsfest och julmiddag i skolan. Själva självständighetsdagen är ju på måndag och då är vi lediga.
Vilket häftigt uppvaknande det blev i morse!!! Brukar stiga upp femsextiden. Så konstigt det var denna natt. Sov som en stock och vaknade så småningom till, men tänkte att det ju är länge kvar till morgonen. Det var ju natt ännu. Trodde jag. Tittade på klockan, halv åtta! Skulle vara åtta på jobb. Fort i duschen och slänga i väskan. På med finkläder och medaljen :) Köra iväg! Tack och lov behövde jag inte skrapa bilfönstren. Hann i tid! Nattens goda djupa sömn berodde antagligen, med stor sannolikhet, på att jag var på sena zumbapasset i gårkväll och gav järnet :)
Sitter nu och njuter av en stor mugg kaffe. Ska hälsa på mina bloggvänner och titta vad som hänt i veckan... :)
TA TID ATT GÖRA - DET DU VILL GÖRA !

8 kommentarer:

 1. Så härligt det låter; här blir det roligt jobb både imorgon och på söndag, då det blir bakkurs av. På måndag firar vi både Självständighet och maken som fyller år.
  Jag har bara tagit tid att göra det jag vill göra idag, fastän det inte har funnits tid till det:). Men det ogjorda är kvar så det ordnar sig säkert.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack för den uppmaningen precis så skall det vara.
  Önskar dig en härlig helg:)

  SvaraRadera
 3. Visst, jag tar mig ofta tid att göra det jag vill göra. Denna veckan har försvunnit i ett töcken när jag varit utslagen i maginfluensa så nu har jag en hel del att göra som är mindre roligt. Städa måste man ju tyvärr göra ibland.
  Ha en skön helg

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Skönt att du är ledig, kan se dig sitta där med din kaffemugg! Tänk att du hann i morse,fattar inte, men du hoppade väl över frukosten?
  Ha en riktigt trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, frukost var inte att tänka på!
  Det blev ju sedan en härlig julmiddag med "stående bord" (vilket uttryck!), så det jämnade ut sej! :)

  SvaraRadera
 6. Nuförtiden försöker jag göra det.

  SvaraRadera
 7. snaaaaaaart får jag komma hem på jullov! vill komma NU! ha en fin helg med kattorna :)

  SvaraRadera
 8. Ett viktigt budskap - så jag ska ta mig tid att göra det jag vill. Kramar och ha en skön helg!

  SvaraRadera