lördag 18 december 2010

283. Lugna Lördagen!

I dag blir det lugna lördagen! Skolans julfest i förrgår blev verkligt fin och lyckad! Igårkväll var det lärarnas fackliga julfest. Glädje, skratt, avkoppling, god mat och fint program! Att dessutom ha riktigt bra sällskap vid bordet gjorde att också gårkvällen blev en fin pärla att trä på livets halsband!
Sonen har kommit hem på jullov och en dotter kommer på eftermiddagen! Snart är det full rulle här igen! Vad är bättre än det? Lite synd att det är så kallt, såg just att det kommer att vara mellan minus femton och tjugo en vecka framåt. Försöker tänka positivt... Så härligt att det är kallt, oj så ljuvligt med lite kyla emellanåt! Så bra att vi får en vit jul, skööönt att ha en bra orsak att hålla sej inomhus, mysigt och allt det där. Nej, nej, jag tycker inte om denna kyla! Jag vill ut och promenera, skida... njuter inte alls av att det kommer rök då jag andas, vill inte ha torr hud och sprakande hår!

4 kommentarer:

 1. Nej men Lisbet, då:D! Det passar väl utmärkt med sprakande hår i tider som dessa då julen står för dörren...
  ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 2. Har akkurat vært ute med hunden - og det var kaldt, men deilig likevel. Men ekstra deilig å komme inn igjen etterpå.
  Ha en koselig lørdag videre.
  Klem fra Eva

  SvaraRadera
 3. Hej du goa Lisbet... Visst sprakar håret och huden blir torr och fnasig men jag måste säga att jag njuter. Jag kommer ju från Jämtland men trots det (eller kanske p.g.a det så älskar jag kylan. Jag gillar däremot inte när det blir tö och slask och kanske dessutom alt som det ofta blir här hos oss.
  Håll dig inne och njut av att ha de dina runt dig.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Lisbet,
  kissekatten är hårt hållen, den har nog redan varit aningen för nyfiken..
  lördagskram

  SvaraRadera