onsdag 22 december 2010

287. Längsta mörkret!

Vi har haft 4 timmar och 22 minuter ljust idag! Vintersolståndet och från och med nu är det backe ner, brukar jag tänka. Har tagit det lugnt efter jobbet. Familjen har skött om julhandlandet och jag har försökt kurera mej. Hoppas det är en minikort flunssa denna gång! Sitter med mössa på ett bubblande huvud och sjal på värkande axlar.
Väderleksbilden är råddig med sina extra röda, gröna och svarta streck... Jag kunde också ha liknande protesterande streck längs hela mej, så nu får det bli soffläge en stund. Borde borde borde baka limpor och steka köttbullar. Det tycker jag om att göra inför julen. Men nu orkar jag inte. Kanske imorgon. Och inte trillar ju världen omkull fastän jag bakar limporna till nyår! Simsalabim simsalabim, just är jag frisk! :)

6 kommentarer:

 1. ...nu vänder det. Först en härlig jul, och så för varje dag ljusare och ljusare. Snart vår..men oj vad kallt det är nu. Kram

  SvaraRadera
 2. Lisbet,
  det finns ett liv efter julen också och köttbullarna tar inte slut och bröd kan man baka precis när som helst. Ta vara på dig, tänk på dig själv så du blir frisk, fortare än kvickt.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt God Jul. Kram Elsy

  SvaraRadera
 4. Hej & Tack för din hälsning hos mig!
  Ah julen kommer och går utan att vi jobbar oss galna, hihi...Jag har oxå fått nåt elakt virus och visst känns det snopet, å ajajaj i hela kroppen!
  Sköt om dig nu och hoppas du kryar på dig snabbt!

  Önskar dig en riktigt God Jul!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 5. Håll dig inne!

  Och låt nu familjen ta hand pm både dig och julen!
  Skämma bort dig ordentligt.

  Kram och krya-på-dig!

  SvaraRadera
 6. TUR att det var fullmåne just dessa mörka nätter - det gjorde dem mindre mörka o mer spännande...

  SvaraRadera