måndag 27 december 2010

290. Första Mellandagen!

I dag är det mellandagsvärme! Nu endast nie grader! Vackert snöfall... Det blir att motionera utomhus efter en stund. Det gäller att passa på, för kylan har lovat att komma tillbaka. Här inne har motionscykeln varit i gång för den ena och den andra i familjen. Jag har tagit det mycket lugnt. Är frisk nu, men hann nog smitta ner några här.
Har en fin dag pga en härlig dröm i natt. Jag blev uttagen till ett pysselprogram i Sveriges teve. Hade gått i kurs och blev utvald! Jag for med båten över havet till grannlandet. Väl framme var alla andra deltagare klädd i vackra sommarklänningar för det var så varmt. Jag hade en massa tjocktjocka vinterkläder! Men det gjorde inget, för jag var så lycklig över allt pysslande!!!
För övrigt har jag ingen lust alls att fynda på mellandagsrea. Det har inte blivit någon tradition för mej, reavaror hittar man ju hela året om. Så det så!6 kommentarer:

 1. Håller med om att man kan fynda hela året, varför stressa just dessa dagar, när man kan njuta av sol och gnistrande snö.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 2. Det var en trevlig dröm du hade.
  Synd att du inte kom och hälsade på när du ändå åkte över :)

  Skönt att du har kryat på dig...här är det också lite mildare men kylan ska visst komma tillbaka.

  Jag bryr mig inte heller om mellandagsrean...en massa tokiga människor rom river och sliter i allt de ser.

  Jag är fortsatt lat :)
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Ja, det er sant. Det er salg hele året, så hvis det ikke er noen spesielt en skal ha så holder jeg meg unna. Jeg tror aldri jeg har handlet noe på mellomjulssalg, men hvis min yndlingsskobutikk har salg så kanskje....
  Så fint at du er blitt bedre!
  Ha en fin romjul.
  Klem fra Eva

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig dröm! Vinst och sommarklänningar...

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det var en sanndröm!
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig dröm! Jag älskar att pyssla!!

  SvaraRadera