lördag 22 januari 2011

312. Fin dag!

Så mycket roligt på en dag. Det blev salsa på morgonen. Riktigt riktigt roligt. Svettigt. Grundstegen gick väl något sånär, men jag noterade att de andra snurrade fel väg emellanåt och det råddade bort mej. Lätt var det att "hitta tillbaka" igen! Måste ännu säga: Det var jättekul! :)
Så mörkt det är. Bilderna knäppte jag i natt vid tolvtiden från fram- och baktrappan. Senare började mera snö vräka ner.
Solen sken i dag på eftermiddagen! Det hann jag inte uppleva för jag vandrade ju i varuhus med mor och en dotter. Hann till och med vara med om en krock. På en parkering backade en farbror rakt på min bil då jag höll på att backa ut från min plats. Han kunde ha låtit mej backa i fred... Kvinnorna först, eller hur? Nåja, inga plåtskador syntes. Farbrorn var trevlig, jag var trevlig och så var det med det. Denna gång orkade jag faktiskt inte alls bry mej. Var jag lite frånvarande? Hmmm?

Jag berättade för ett par kolleger på jobbet om min planerade krukväxthelg och de var rörande eniga om att det är alldeles för tidigt att börja byta mull osv. Bra att veta och jag får ta det en annan helg, passar riktigt bra så! I går var det två månader till Vårdagjämningen! Nu blir det en stickning och en deckare. Så romantiskt det kan bli en lördagskväll!

4 kommentarer:

 1. Skönt att det inte var några skador och att det var en trevlig farbror! (ler)

  SvaraRadera
 2. Lisbet,
  tack detsamma:D. Ha så bra du också i salsans virvlar!
  Kramar från Karin som tänker börja i mitten av februari med blomjordsbytet.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du gillade salsan! Inte så lätt att lära sig men det gör väl inget att man dansar lite fel.

  Himmel vad mycket snö ni har, hoppas det inte blir stora översvämningar när det smälter.

  Tur att ingen skadade sig när din bil blev påkörd. Var glad att duslipper köra här i vänstertrafiken på Malta.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tur att ingen blev skadad. Salasan låter roligt har inte testat.
  Låter skoj att göra något tillsammans med sina när och kära. Ha det så gott Kram Elsy

  SvaraRadera