onsdag 9 februari 2011

324. God morgon!

Dagarna flyger iväg. Visst är det ju så att tiden går fort när man har roligt? Redan onsdag. Sitter och lyssnar på radio, har kontakt med sjuk dotter i studiestaden, förbereder dagen, skriver vid sidan om, plockar, ordnar och ställer. Ser några konfektaskar och chokladplattor... Voj, voj, naturligtvis måste jag ju köpa då de sålde till halva priset igår. Jag har tänkt ha dem för att plocka fram vid passliga tillfällen. Bra att ha. Ser att en av askarna ser öppnad ut... :)

Efter jobbet ska den stora blomsteraffären få besök av mej. Ska inhandla mull och ett par nya krukväxter. Nu börjar det bli dags!!!

Någon okänd har skrivit:
"Människorna på vår planet står inte i en enda lång kö. Titta närmare. Alla står egentligen i en ring och håller i varandras händer. Vad du än ger till personen bredvid dig får du tillbaka förr eller senare." Låtom oss göra det idag! Till många!

6 kommentarer:

 1. Mycket på gång verkar det som! Fast så är det väl för det mesta, eller hur?
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Jag är med! (ler)
  Ja du, tänk att man går på det där med reor, köpte choklad häromdagen - 10 kr styck!? - ... men vi äter nästan aldrig.

  SvaraRadera
 3. Kloka ord!
  Önskar dig en trevlig dag.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Allt går med en rasande fart, snart har halva Februari gott.
  Toppenväder här idag, men vi ska få både snö och kyla. Verkar som solen kommer på lördag och det ser jag fram mot :)

  Nu strax jobb men efter tio i morgon är jag ledig till måndag eftermiddag.

  Ha en fin ef. och kväll.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Om jag köper choklad så äter jag upp det. Thats it.
  Min favorit är fransk nougat!
  Kloka ord om att vi måste stå tillsammans....för att kunna vara starka.
  Kramelikramis Ullamaria
  ps, nu spinningpass, sedan fransk nougat ;)

  SvaraRadera
 6. Tack för kommentaren hos mig. Har haft och har, så mycket runt mig som jag vill/ska göra så tiden räcker inte till riktigt. Men hellre de om de är sådant man vill göra och inte är tvungen till, och att inget alls ha att göra,... nej de är ingen dröm. Ser att du också har mycket runt dig. Du undrade över min dotter, och ja, hon är mycket bättre nu. Bilder...ja de kommer väl nån ibland. Har ju fotoklubben nu så vi får se. Men de kommer nån framöver.
  Men de du skrev om choklad...ajajaj...som tur är så har jag ingen längtan efter vare sig det eller annat godis,inte ens bakverk tilltalar mig. Men de betyder inte att jag nån gång kan ta en bit mörk choklad, gärna 70-85% mörk. Ibland kan jag fuska lite och tacka ja till nå annat om de bjuds, men inte alls ofta.
  Att jag inte längtar efter sött kan jag tacka mina produkter från f.d. Natures för. Numera The Broccoli Company. Om du tycker det låter tråkigt så kan jag säga att det är det inte alls, jag är inte benhård. Hade jag varit det så hade jag inte fuskat nån gång överhuvudtaget. Sen finns de så mycket annan god mat.
  Ha en fin kväll/ Ulla

  SvaraRadera