onsdag 2 mars 2011

338. God kväll i kväll i dag innan i morgon.

Igår var det dags för den stora blomaffären! Lite dyrt blev det och plånboken var ganska tom. Dessutom vägrade kortet att samarbeta. Nåja, jag frågade kassatanten om hon kunde hålla de inpaketerade blommorna och det övriga under tiden jag hämtar pengar. Jovisst, det gick så bra så. Puhhuh. Hem via och tömma burken med småpengar. Det skulle räcka!!! De små eurona och tvåeurona och alla centena blir till mycket fastän det ser lite ut. Det har jag märkt många ggr. Fort tillbaka till blomaffären! Naturligtvis tappade jag hela pengahögen på golvet och slantarna rullade hit och dit. Det blev att krypa tillsammans med en annan kund. Under tiden hade ngn tagit min 30 liters blomstermyllasäck. Naturligtvis fick jag en ny. Allt brukar ordna sej.
Så fin min Streptocárpus hýbridus var i morse med morgonsolen lysande genom de skira blommorna. Lika fin är den ikväll. Fotade också de övriga blommorna, men de bilderna blev suddiga. Det ordnar sej en annan dag!
Och nu har jag bestämt mej för en sak. Jag kommer inte att sär skriva ikväll, idag osv i fort sättningen. Brukar nämligen göra det. Men ska pröva på att skriva i hop dem nu en tid. Fast än det känns lite konstigt. I bland.

10 kommentarer:

 1. Haha, du tar ut svängarna du också, min sann!:D
  Så bra att du fick en ny blomster mylla säck i blom affären och också en fin strepto carpus att titta på av kassa tanten när du hade tömt burken på små pengar....

  god natt kram!

  SvaraRadera
 2. jag kan nästan se dej framför mej hur du kryper omkring på golvet och letar mynt.
  vilken otur...
  men fina blommor blev det....
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Detsamma till dig....blev "bara"ett silver till er idag. Spännande tävlingar i morgon också så vi får väl önska varandra lycka till. Tror mer på er i morgon men man vet aldrig :)

  Jag måste också iväg till handelsträdgården, men det får vänta tills alla VM är över :)
  Tur att det inte var jag som tappade småpengarna, det hade varit mer att plocka upp då :)

  Nu strax dags för sängen.
  Godnatt och sov gott :)

  SvaraRadera
 4. jag måste köpa lite ny jord, skulle vilja gro ärtskott...

  SvaraRadera
 5. vilken fin blomma! samma färg som byxorna som jag skulle köpa åt Tilde igår, som hon sen absolut inte skulle ha... ;)

  SvaraRadera
 6. Även de små slantarna kan bli mycket tillsammans...

  Härligt med nya vårblommor i fönstren!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Små smulor blir också bröd! Vilken tur att du hade en pengagömma att tömma. Och Streptocarpus älskar jag. Har delat mina gamla vita till sex fräscha skönheter. Men mina blommar inte ännu.

  Ha det bra.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Oj, så fin blomma du har, vacker färg. Inte kul att krypa på golv i en affär:))

  SvaraRadera
 9. For en nydelig plante, og utrolig vakker farge. Ja, det er utrolig hvor mye "småpenger" kan være. Vi kjøpte oss en sparebøsse hvor vi legge alle gullpengene (10- og 20-kronene), og på kort tid var det over 1000 kroner spart.
  Ha en fin kveld.
  Kram fra Eva (kan litt svensk :-))

  SvaraRadera
 10. Nu har jag varit och tittat på din Sessa...så fin hon är.
  Klänningen och tajtsen var ett bra val av henne...det blev en liten "marin" Sessa :)

  Idag blev det silver till mig och brons till dig...vad duktiga vi är, hahahaaa.

  Kramen.

  SvaraRadera