fredag 10 juni 2011

405. På gång!

Här har lilla prinsessan pysslat tillsammans med en kompis. Detta kort ska hennes mamma få, hon sitter i studiestaden och kursar tillsammans med sin syster. Studerar vampyrlitteratur och dito film, tror jag det var. Jag föredrar deckare. Njuter av alla sparade mysterier som finns lagrade på hårddisken. I små portioner för att dra ut på nöjet. Som igår sent. Olidligt kvavt och svettigt att sova. Måste bara säga det. Klagar inte, nej, sade det bara. Viskade... Egentligen viskade jag så att det nästan inte hördes alls.

Hållit på med verandan idag. Och nu skall skrubben som i några år varit en liten sängkammare med högsäng bli till mitt arbetsrum. Nu. Genast. Måste få krafsat ihop alla pyssel osv grejor som finns lite här och där. Det ska bli skönt att ha allt på ett ställe. Har jag tänkt :)

9 kommentarer:

 1. Vad fint kort. Tycker min hjärna har helt slutat fungera nu i värmen, så det blir vad det blir:)

  SvaraRadera
 2. Kul med ett "eget" rum, någonstans att ha alla prylar...
  Önskar dig en fin Pingst!

  SvaraRadera
 3. Jisses, jag blir matt av din energi. Spara litet åt mig också så jag också får ordning och reda någon gång:). Jättefint kort som prinsessan och hennes kompis har gjort. Undrar vem kompisen är?:D

  kram!

  SvaraRadera
 4. I denna värme kan jag göra mer av en sak: njuta ... och lite av det andra roliga! :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan, ja svettigt är väl bara förnamnet. Idag var det så varmt så det är inte klokt, ja, jag ska väl inte klaga jag heller men bara nämner det. Jag skulle gå ut en sväng till soprummet på jobbet och Solen stekte från klarblå himmel och den lilla vinden som blåste...Ja den var VARM...De var faktiskt skönt att få gå in igen. Men som sagt ska inte klaga, hade 3 veckors semester i maj i Manchester, England och de vara mer eller mindre regn varje dag. Kanske sammanlagt 2 dagar med sol om man lägger ihop. Innan vi kom dit hade de haft 3 veckor med kanonfint väder. Kram

  SvaraRadera
 6. vilken fin bild :)
  hittade till dig via en annan blogg :)

  må så gott
  kram

  SvaraRadera
 7. Jag var på solsemester förra veckan och då och där var värmen enbart trevlig, bara att rulla ner i poolen emellanåt :) Här hemma, idag... kan bara säga att jag satt på fel sida i bussen idag, mitt på dagen... och nån ventilation verkade ju inte existera.

  SvaraRadera
 8. Tråkigt?,bara några minuter nu och då som är helt nödvändiga för kreativitetens skapande:)
  Här är 24 grader varmt kl.nio på morgonen. Längtar efter regn, allt torkar men man får väl vara nöjd i alla fall:).
  Känner för att möblera jag också. Du inspirerar...
  men det blir nog en salt paj istället, sådant behövs när det är varma dagar och folk vill fika.
  Tänker också på alla hjärtsjuka och lungsjuka dagar som dessa. Extra jobbiga förstås.
  Ha en fin pingstaftonsdag du också!:)

  SvaraRadera
 9. Det var ett fint kort jag fick! :)

  SvaraRadera