måndag 4 juli 2011

426. Lata dagen, eller inte?

En del av vårt sommarparadis en het sommardag. Jag satt på bryggan och målade det jag såg just då. Med mina ögon... Detta var för några år sedan. Har nu packat ner färger och papper i villaväskan, som jag alltid drar med mig. En stor, med hjul! Sen får man se om inspirationen dyker upp. Jag har inspiration för allt möjligt annat också, så få se vad det blir för något. Det är ju det som är tjusningen med ledigheten, att göra vad jag vill med mina dagar! Eller så gör jag ingenting! ;) Ännu några veckor kvar, oplanerade.

Vänner och släkt har varit de senaste dagarnas melodi. Så roligt det. Just nu härlig musik i radion och köksbordet svämmar över av skojigheter att ta itu med. Få se vad dagen bjuder på!

8 kommentarer:

 1. Vad fint du målar! Det är ju någonting som du skulle satsa på. Härligt när inspirationen flödar och idéerna dyker upp!

  SvaraRadera
 2. Du är ju jättebra på att måla akvarell. Härligt!
  Kul med skojigheter på köksbordet. Jag var uppe på vinden igår för att söka loppisgrejer och hittade så mycket annat kul. Trehundra år behöver man bli allra minst för att hinna med allt man vill:)
  Ha en finfin skojighetsdag!

  SvaraRadera
 3. For en flott og stemningsfull akvarell. I dag har jeg en sånn dag som du også skal ha. Ingen bestemte planer, fint vær....
  Ha en flott dag, Lisbet!
  Klem fra Eva :-)

  SvaraRadera
 4. När du har slutat upp att fostra barn har du framtiden säkrad som konstnär!:)
  Just nu fick vi en liten lucka i tillströmningen av gäster, många sitter här och fikar, vet inte vad de skall göra av alla barn när badvädret uteblir.
  Tror nog att de åt upp fisken i alla fall,för allt var slut imorse. De hade märkliga saker för sig igår kväll, två av dem, rullade runt som stockar och grymtade som grisar...helsnurriga. Revirvaktande eller parning på gång?
  Mig vetandes så har vi bara trollet på bild i närheten men uppe i Getabergen finns en hel trollstig så....
  kvavt, klibbigt och grått är vädret men uppehåll.
  Ha en fin fortsättning du också på dan!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fint du målat, tycker om akvareller. Min morfar var konstnär, livnärde sig på det faktiskt, målade både akvareller och i olja. Den talangen har inte gått i arv, synd. ;)
  Hoppas du får det skönt vad du än gör, det är viktigt att bara vara och kunna njuta av det också.
  Marianne

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Så fint du målar!
  Ha de bra lisbet <3

  SvaraRadera
 7. hahahahahahaaaaa:D. Onekligen så kan du också!
  Ha en lika härlig kväll!
  kram

  SvaraRadera
 8. vad jag hittade bilderna kommer jag inte ihåg, googlade på Hilda tror jag. Jag visste inte att du hade knåpat ihop bilden! Den stämmer så bra, han är så klok Nalle Puh :)

  SvaraRadera