lördag 23 juli 2011

443. Sorgliga tankar.

Ett FRK kort i min samling. Så mycket vackert det finns och plötsligt rycks mattan, som man står på, undan med ett ryck. Varför måste det vara så...? Idag finns inga ord. Tankarna går till alla dem som drabbats. Till alla dem som rycktes bort i förtid. Till alla dem som på något sätt ska fortsätta...
Ikväll tänder jag ett ljus. Och ingenting blir bättre av det.

2 kommentarer:

 1. Ondska kan man aldrig förstå.....

  SvaraRadera
 2. Jag tror att det kan hjälpa en aning för dem som blev efter med sin sorg, att veta att det finns folk som tänder ljus och sänder sina tankar till dem. Deras sorg är inte av denna värld, det kan inte ett barns s.k. orättfärdiga död vara. Jag tänker också på gärningsmannen och hans ev. föräldrar. Det om något är en sorg som skulle vara oerhört svår att bära, att ens barn mår så dåligt, är så galen att han tar livet av så många andra unga människor. Ofattbart är det, svårt att ta in.

  ****
  Det är svårt att vara konsekvent, man får följa med, känna av en aning om vad det hela handlar om. När signalerna är desamma som då mercedesen hämtar upp, så får det vara. Så, var det igår.
  På den punkten är jag helt konsekvent nu för tiden, fastän tvivlen ändå finns där och det dåliga samvetet..
  Vi har inte så många andra som kommer hit och försöker sälja någonting, någon direkt tiggare i egentlig mening har jag nog aldrig sett till. Alla vill sälja någonting med förklaringar om sjuka familjemedlemmar osv..ett förtäckt tiggeri kanske.
  Ingen enkel bit av livet.

  Ha en fin dag du också!
  kram

  SvaraRadera