söndag 7 augusti 2011

453. Kvällsfunderingar.

Så fort allt går. En oändligt lång semester började för två månader sen och nu är det en vecka kvar av den. Några möten är inbokade denna vecka och åtminstone en dag blir det flyttlass igen. Samma procedur varje år :) med byte av studiebostäder hit och dit. Sen då det blir dags för flytt och körande till studiestaden har jag planerat att trycka in lite shoppande också, för det har jag faktiskt inte "hunnit" med på jääättelänge! Naturligtvis arbete först och shoppa sedan!!! Så behändigt det har blivit för mig nuförtiden. Kvinnans list månne? Jag sköter om någon slags marktjänst för det mesta då det är något stort projekt på gång. Som idag. Hela familjen på talko på villan. Vad gjorde jag? Jo, jag fick sköta lilla prinsessan och kocka mat åt talkofolket! Och det gjorde jag ju så gärna! Min familj är snäll med mig. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att börja jobba igen! Ser så fram emot det. Ska sakteligen försöka vända dygnet till normalt från och med ikväll. Det har blivit sena nätter på sistone. Tidigt i säng och uppe med tuppen och njuta av morgonen passar mig bäst! Löven har ännu inte börjat gulna, men vips är den tiden här. Nu ska vi njuta! Och förstås sen också :)

4 kommentarer:

 1. Hei. Du får nyte den siste ferieuken for i år. Jeg jobber som lærer på flyktning- og innvandrerskolen hele tiden. Starter nå på mitt tredje år på den skolen, jeg trives veldig godt og skal ta videreutdanning som er vinklet direkte mot elever som har norsk som andrespråk i vinter. Det blir spennende, litt slitsomt tror jeg, men veldig nyttig. Klem, Eva :-)

  SvaraRadera
 2. Precis så är det, alla tider är njutningsbara.

  Det finns så många ord på ett fartyg:). Jag kan bara en bråkdel men är kunskapstörstig och vill kunna alla.
  Snart i säng här också.
  Godnattkram!

  SvaraRadera
 3. Har oxå en vecka kvar av semestern och jag ska njuta!! =) Underbart skönt!!

  SvaraRadera
 4. Hej Lisbet !

  Tack frö Dina rader hos mig.
  Apropå mina bloggar så har jag fyra.
  Mi´s nya liv och det jag har levat.
  Barndomsminnen
  Marie-Louise tar foton ur verkligheten, där jag tyvärr ej längre kan publicera nya foton till den bloggen.Då min nya mobil inte har den tjänsten, till Facebook går de in.
  Sen den här sista som blev till då jag trodde att den nya Zylo-mobilen kunde införa foton till den, därav titeln.
  Händelser i vardagslivet.
  Jo alla ska vara i bruk i den mån jag har tid och lust att skriva något i dom.

  Jag började med blogg för att skriva av mig det förra dystra livet med mycket alkohol inblandat.
  Och även min ungdom och alla upplevelser jag varit med om.

  När jag inte har något att förtälja får YouTube hjälpa mig.
  Du får väl läsa bakåt i tiden på Mi´s nya liv....beroende på vad Du tycker är intressant.

  Kram Mi

  SvaraRadera