onsdag 7 september 2011

473. Ljuva september!

Igen en månadsbild! Tänkte helt glömma bort K. Frykstrands septemberbild... I år blir det ingen svampplockning för min del. Brukar plocka och frysa in svamp, men det hoppar jag över nu. Det blir ett evigt "hoppande över" nuförtiden, men så mycket annat pockar på. Någonstans måste jag gallra! Visst låter det klokt? Ifall jag vore en maskin, som bara behöver lite påfyllning i tanken nu och då, så skulle det vara en helt annan sak... :)

Själv tankar jag varje dag. Lång länk varje afton. Med eller utan stavar. Ikväll byter jag ut promenaden mot zumba. Jag har kommit bra i gång med motionen igen... börjar bli ganska pigg!

2 kommentarer:

 1. Grattis till motionerandet!

  kram!

  SvaraRadera
 2. Hejsan !

  Den är så fin. Elsa Beskows är Putte i blåbärsskogen den är så fin den almanackan också.Kan ju göra tavlor av de fina bilderna.

  Jag brukar inte vara så här trött,men nu känner jag det jobbigt att gå ut på morgonen och mata den kattunge som är kvar med sin mamma som är dräktig igen.
  Imorse kom hon inte fram, lockade länge.I går kväll var Irina och Sofia med stora gallerburen och skulle se till att få in henne, men inte då, tre ggr var hon inne och åt i buren.Men missade att dra i snöret.Hon är väl trött som jobbat hela dagen och pendlat i tre timmar till och från jobbet fast de bara är i 40+
  Vad ska jag säga som är 68+.

  kram Mi

  SvaraRadera