söndag 16 oktober 2011

494. En fin dag.

Såhär fint var det uppdukat på ett av mötena som jag var på under veckan. Detta är vad som fanns kvar då vårt sällskap tagit för sig några gånger. Våningarna hade dignat av frukt! Fin idé, tycker jag.

Igår gjorde jag stan. Strosade på höstmarknaden. Vädret var soligt och fint och mycket folk var i rörelse. Vi, mor och jag, for sedan till ett nyöppnat loppis och förstås bokade jag ett bord, inspirerad av stundens ingivelse. Precis som vanligt. Ingenting nytt under solen. Impulsiv är ordet. Väntetiden är till mitten av december, så det blir ingen stress över det. Även ett par varuhus fick besök av oss. Mycket gående, fötterna värkte i obekväma skor :) men en fin dag var det.

På kvällen blev det promenad och picknick i solnedgången med lilla familjen. Lilla prinsessan satt på bryggan och åt sitt kvällsmål. Ett fint minne för mig... jag brukar inte ha picknick på bryggan den här tiden på året, men en fin idé det också!

Äntligen hemma vid åttatiden och jag hade bespetsat mig på att börja beta av mina deckare som jag sparat till ett passligt tillfälle. Det börjar knaka i hårddisken, den är nästan proppfull igen. Inte har jag hunnit titta på långa tider. Nu var stunden kommen för mig att riktigt frossa med mina favoriter! Började titta vid nie, somnade nästan genast, vaknade halv två på soffan... vacklade i säng. Pigg som en mört idag!

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag med familjen. Det är så skönt att bara få vara o ha det mysigt. Idag ska jag förbereda lite inför veckan, men även ha lite tid för mig.
  Ha en bra dag och vecka!
  Kram Carro

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag ni haft! Fin fruktdukning!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Vi har också plusgrader idag, rätt så hård blåst och gråväder. Det växlar som om det vore april.
  Ta du en tur med båten, det kan ta lång tid innan du får fara ut igen, antagligen först när isen går när det åter blir vår och vi blir totalknäppa och euforiska:D.Och tacktack!

  Jag skulle gärna ha varit med och frossat i all den goda frukten! Bra idé!

  kram

  SvaraRadera