lördag 12 november 2011

510. Du och jag.

I dag fyller vårt barnbarn fem år! Det har varit kalas i dagarna två.
I går för kompisar och i dag för tjocka släkten! Jag tänkte visa foton av de ljuvliga tårtorna, men det får bli senare eftersom kameran glömdes kvar, liksom morfars telefon. Börjar vi bli lite grann gamla? :) Nåja, lite grann bara.

Tiden går undan, det är bara att konstatera. Det gäller att ta vara på stunden som är. Har haft brått med några saker och kanske känt av en liten stress, men inte går världen under om vi njuter av t ex lördagskvällen. Tar vara på dan som är. En del saker kan skjutas upp till följande dag, andra saker kanske inte behöver göras alls. Tiden springer snabbt ibland!

Bilden av vår härliga prinsessa har Ante fotat! Precis så här är hon, glad, full av energi, empatisk, pysslig och snäll. Härliga stunder har jag haft förmånen att uppleva tillsammans med henne och ingenting går upp mot de gånger hon tittar på mig och säger:

Du och jag, mormor.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt för er och framför allt för henne! Tänk om alla barn hade det så bra som ert barnbarn. Då skulle världen se helt annorlunda ut!

  Kram till er alla!

  SvaraRadera
 2. Paljon onnitteluja ja terveisiä Tildelle :)))Tv.Seija

  SvaraRadera
 3. Hoppas man får uppleva det du upplever nu en dag :)

  SvaraRadera
 4. En underbar bild!
  På något sätt får jag för mig att den lilla prinsessan har vissa släktdrag med sin mormor, inte bara så där utan så dääär speciellt

  kram!

  SvaraRadera