onsdag 7 december 2011

519. Vilken färg på slipsen?

Så vackra klänningar damerna hade på slottsbalen! Jag är ganska säker på att jag aldrig kommer att klä upp mig i något liknande. Inte för att jag inte vill och inte har lust, men det är nu en gång så att det nog inte blir läge för sådant, inte för mig. Karlarna var också fint klädda, men av någon anledning tittade jag inte på deras kostymer. De är ju alltid i samma murriga mörka färger. Jag som älskar färger! Varför ska festklädda karlar se likadana ut, allihop? Tänk tanken att kunna förnya sig med endast slipsfärgen... Hm... vid närmare eftertanke så tycker jag de ska ha sina dystra kostymer. Alternativa färger vill vi ju inte ha!!! Eller rutor, rysch, pysch... hm, kanske?

Nåja, gårdagens energiska jag fick mycket uträttat och i samma spår har det fortsatt i dag! Massor med pappersarbeten börjar bli undanstökade. En hel del högar har väntat på min tid.
Vilken glad överraskning då jag kom hem från jobbet i dag. Julpyntat och fint.

6 kommentarer:

 1. Tycker nog att männen kunde vara litet färggrannare! Som tupparna ungefär:)

  En del(ekorrar) får ligga i mera än andra i sin kamp för brödfödan.
  Skynda långsamt och njut av dagen du också!

  SvaraRadera
 2. Men visst var det stiliga diskreta män bakom alla underbara klänningar på slottsbalen!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Sådana kläder som t.ex en röd sammets jacka (lite figursydd) en vit skjorta som sticker ut med lite volanger vid handleden osv - vore inte det något? För, visst är det trist med män i brun-grå-svart kostym? :)

  SvaraRadera
 4. Haha, vilka lustiga syner jag fick nu. Tänk om alla männen var som kvinnorna, och blev alldeles ifrån sig om en annan man hade samma utstyrsel han själv..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Lite kaxigt vore det väl med en färgstark skjorta under den mörka kostymen/smokingen? Annars har herrarna ju inget val, det är mörk kostym eller uniform som gäller på fina fester.

  SvaraRadera
 6. Tack för dina hälsningar på vår stora dag!

  Kram

  SvaraRadera