fredag 16 december 2011

523. God morgon! Promenerat i snöslasket efter morgontidningen. Sitter med min morgonkaffemugg. Ser fram emot dagen, som jag ska göra riktigt trevlig!3 kommentarer:

 1. Himmel så vackra bilder! Blir du inte sugen på att suga musten ur nyponen? I min mun vattnas det just nu när jag ser dina fina bilder.

  Det är ett visst problem att sova länge när man väl får...det var väldigt ovanligt för igår. Men jätteskönt. Jag vaknade av att jag band julkransar till nära och kära:) så nog fortsätter det undermedvetna med att jobba. Bra det medan man själv sover.Skulle vara roligt om kransarna låg färdiga på trappan också:)
  Du är övertrött Lisbet, därför är du pigg på nätterna. Jag känner nog igen det där väldigt bra. Vi brukar sätta oss vid datorn och läsa nyheter ett tag, översätta, bokföra och krypa ner i sängen igen. Sover som grisar sedan. Men visst är det stressbeteende så det sjunger om det. Dags för att lära sig sova ut igen.
  Ha en fin fredag!
  Det är inte riktigt klockt:), fjärde advent! Här är det också gummistövlar som gäller.
  kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med bloggproblem, men vackra bilder har du lyckats få fram. Allt som vanligt här tror jag, har inte märkt något annat...
  Fin ambition du har för dagen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! :)

  Sv; ja jag fotade bakåt. Gick bra trots min frånvaro av smidighet :))

  Trevlig helg!/Ann-Louise

  SvaraRadera