torsdag 22 december 2011

528. Svettigt!

Nå nu går det att skriva igen! Lagom till julledigheten. Skönt att det inte var något värre fel. Ibland får man ha tålamod och vänta och tålamod har jag för det mesta! I dag då jag körde hem från jobbet till den sjutton dagar långa ledigheten var det mycket varmt. Tror bestämt att den lilla snön vi har smälter bort ganska snart!
På jobbet har det blivit mycket gottgott den senaste tiden. Jag har försökt undvika frestelserna, men nu har jag ramlat pladask! Hur kan man motstå något som ser så gott ut? Nåja, det fortsätter väl i samma sorts smaskiga spår de närmaste dagarna. Har man en gång trillat i så ligger man där. Sedan är det bara att kravla sej upp igen och kavla upp ärmarna! Efter julen!
Nu ska jag börja kolla igenom om det borde göras något mera här hemma inför julen. Jag ska börja med att packa in några små julklappar. Snälla tomtefar har varit i farten med städning och fortsätter i morgon. Skönt att det inte finns något uppdelat kvinno- eller karagöra här hos oss!

4 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke sånn. Når en først har begynt å mumse på godisen så stopper en ikke. Kjenner meg igjen der. :-) Den kaken så riktig så god ut. Her har vi hatt -4° i dag, men nå er det på +siden igjen. Ha en fin bittelillejulaften. Klem :-)
  PS. Så fint at PCen funker igjen.

  SvaraRadera
 2. Här blir det myspys framför brasan. God Jul!

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 4. En riktigt GOD JUL önskar jag Dig.

  Du har fått det så fint och vintrigt på bloggen.

  Kram Mi

  SvaraRadera