onsdag 28 december 2011

532. Trötthet.

I dag har det stormat och elavbrott har det varit av och till. Stormar gör det fortfarande. Ordentliga höststormar i juletid. Och gräset det grönskar! Men nu går vi mot ljusare tider!
Jag hade goda föresatser att ta tag i motionen i dag, men det blev inget av det. De andra föresatserna lyckades nog, mera än jag tänkt. Får väl vara nöjd så. Ny dag i morgon och därmed nya möjligheter. Men nog är jag trött, så trött, trots att jag haft en massa siestor. Inte bara för att timman är sen, utan på riktigt trött. Orkar ingenting. Tanken att ta tag i något finns, sen slutar det vid det. Nå, kanske det är bättre i morgon, för jag orkar inte vara så här trött. Men som sagt, vi går mot ljusare tider.

5 kommentarer:

 1. Tror att mörkret gör oss så trötta. Man måste nog vila också:) Men som sagt, vi går mot ljusare tider! Tänka sig att det snart grönskar igen!

  SvaraRadera
 2. Här sitter jag med ömmande kropp och ont i halsen IGEN!
  Trött är bara förnamnet...känner mig som jag inte skulle ha sovit på en vecka.

  Idag har jag tvättdag sen jobb i natt och det ser jag inte fram mot. Hade varit skönt att krypa ner i sängen igen, den står fortfarande obäddad :)

  Nu måste vi pigga på oss, det är snart dags att fira in det nya året :)

  Vila och ta det lugnt nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du är nog lite som jag....fungera som bäst när det är mycket att göra ;)
  Ta det som det kommer, men jag vet att det kryper i kroppen för man vill så mycket. Vi stressar så när vi jobbar att det lätt blir till att göra inget när vi äntligen kan "slappa".
  Ha det o ladda batterierna!
  Kram Carro

  SvaraRadera
 4. :), du är för härlig! Orkar inte vara så här trött! Nej, det orkar man ju inte med när man skall orka med så mycket annat. Nu skall jag titta in på alla dina andra inlägg som jag inte har läst!
  Tjillevippen!
  kram!

  SvaraRadera
 5. Ville bara kika inom och önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas du får en fin helg.
  Kram Elzie

  SvaraRadera