måndag 2 januari 2012

535. Allt möjligt...

Allt möjligt... Nåja... Jag märkte för länge sen att jag var mycket mån om att spara Kalle Anka böcker. Kalle Anka, Aku Ankka, har alltid funnits med. Aku lärde mig läsa då jag var ganska liten. Ville ju veta vad Tiku, Taku, Iines, Roope-setä och alla de andra sade. Börjar ha en ansenlig samling vid det här laget. Nummer 1 saknas, och några till, innan samlingen är komplett. Alla ryms inte på samma bild. (Jag läste Aku Ankka tidningar. Pocketformatet fanns inte då jag var liten.)
"Var och en med sitt" passar jättebra in på detta. Inte söker jag efter de exemplar som fattas, absolut inte, men ibland bara finns de där framför mig. Oftast på något loppis.

Och sedan återstår ju den viktiga frågan:

Lisbet, vad i hela världen ska du göra med alla Kalle Anka pocketar???

4 kommentarer:

 1. Underbar samling du har, var mycket rädd om den!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag sitter här med en hop kulspetspennor som väntar på att någon vill äga dem:). Själv samlar jag inte på någonting men ändå så blir det både det ena och det andra som väntar på sin ägare. Inte kan man ju bara kasta....Emmaus finns förstås och då kan ju någon hitta det som saknas, fastän det inte behövs. Så där är det bara.
  Hoppas du hittar alla nummer så du får samlingen, fastän det inte är en sådan, komplett!
  Du skall förstås läsa dem! Klart som korvspad! Ju!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja-a, vad skall du göra med allt?! Vi prenumereade Aku Ankka till våra barn, när de var små och har också flera års tidningar sparade i Aku Ankka-mappar. De ligger tillsvidare i ett kallförråd. Har inte nännts och kasta dem heller.
  Och, klart, det är ju roligt att läsa dem ibland i förbigående. De är alltid rolig läsning.

  SvaraRadera
 4. Säg vilka du saknar - har jag dem ska du få dem!

  SvaraRadera