måndag 7 maj 2012

599. Gjort är gjort!

Försöker intala mig själv att jag orkar, att jag är piggelin och helt frisk. Men det är jag ju inte alls. Borde ligga under täcket och kurera mig, men det är så mycket som pockar på, mycket ska hända under maj månad. Jag får ta det lilla lugna mellan varven i stället. Huvudvärk och hosta, grrr och grrr. Dagens klagolåt avklarad! Allt blir nog bra! 

Ute är det sju plusgrader i skuggan, trots kväll. Härligt. Borde kanske ta itu med ngn blombänk där ute? Nåja, det hinns nog  med. Undrar om jag gjorde fel då jag satte växthuset på Find it senaste vecka då jag låg i hög feber... Det kändes så övermäktigt att igen börja med alla plantor och vattnande. Jag tänkte att sist och slutligen är tomater och gurkor billiga mitt på sommaren. Oj, så telefonen ringde, berättade ena dottern som skötte om kommersen. Tack för det :) Nu är det bara att konstatera: 
Gjort är gjort! Jag ska inte ha något växthus! Eller?5 kommentarer:

 1. Det är en seg förkylning du har men snart släpper den säkert, den eländiga...

  gjort är gjort och sommaren blir säkert hur bra som helst utan växthus:). är fullkomligt säker på det.

  kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Kära Lisbet var du kanske lite för impulsiv nu :)

  Krya på dig
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. oj, oj....det är mycket nu. Du får inte glömma att ta det lite lugnt o ta hand om dig. Ser i tidigare inlägg att ni haft det skönt vid vattnet :)

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nej, jag tror att du gör helt rätt, som säljer växthuset!
  Varför ha mer jobb än man behöver?
  Några tomatplantor kan du säkert ha ute och sen kan man faktiskt köpa!
  Hoppas att din förkylning ger sig snart!
  Krya-på-dig-kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Så synd om dig som ligger sjuk så här på våren, hoppas det snart snart går över. Jag tycker att du klarar dig bra utan växthus också, mindre jobb och tomater finns det ju gott om i butiker sommartid, billiga dessutom dessutom. Det är mycket jobb när man odlar sina egna tomater,säger jag som fortfarande tänker göra det, trots funderingar i samma banor som du gjorde i feberyran

  SvaraRadera