tisdag 5 juni 2012

611. En ros är en ros.

I fredags fick jag denna vackra ros av avgångsklassen. Den blir vackrare för varje dag som går! Önskar dem en bra tid i sjuan osv. I dag ska jag ta itu med hemmet, på något sätt. Har en hel del frön som borde någonstans. Har en hel del högar som borde någonstans. Har en hel del allt möjligt annat skojigt att ta itu med. 
Denna härliga tisdag! :)

Lite ledsen är jag över en sak. Måste bara skriva ner det. Skickade en rosbukett åt en nybakad student, för vi hade inte möjlighet att närvara vid dimissionen. Kunde det inte ha hört till att få ett litet tack, eller kanske t.o.m, ha blivit bjuden på en kaffekopp? Det brukar ju höra till... 

10 kommentarer:

 1. Mycket vacker ros - och så snygg med det blåa bakom!
  Jag tycker att det är knepigt när man skickar buketter och faktiskt inte vet om de kommer fram! Inte sjutton vill man ringa och kolla, heller? Hoppas verkligen att studenten hör av sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte vill man ju ringa och kolla. Det känns lite snopet, verkligen.

   Radera
 2. Tack för din värmande kommentar i mitt senaste inlägg!
  Rosor är vackra, och visst hör det väl till att man tackar för dem, men vi människor har så fullt upp med oss själva att vi glömmer en del i brådskan. Din bukett är säkert uppskattad.
  Ha det gott, kram Nanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas nu bara att den kom fram, för vi ville verkligen vara med och gratulera!

   Radera
 3. Önskar jag kunde finnas där i din trädgård och hjälpa dej med lite frösådd.
  Hoppas du hinner att fixa lite i helgen som kommer.
  Nu har jag två veckor kvar innan jag går på semester, ett par friluftsdagar kvar och alla portfolion som ska göras klart....men ett par timmar i trädgården unnar jag mig för min hälsa och psykes skull varje kväll ...hi hi.
  Jodå, visst tillhör det hyfs att tacka för blommor, men jag märkte förra året att man tackar med kort i typ september när studentkorten kommer. Du kanske kan vänta å se, de kanske har en tanke på dej trots allt.
  Kram ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle sitta bra med lite hjälp :) Åtminstone för att få i gång mig. Något måste ske i dag! Men först ska här bakas!

   Radera
 4. ....och rosor i ett sprucket krus är ändå alltid rosor...:) Ljuvlig är den.
  Jag har också frön att så ännu, tänkte göra det enkelt för mig och bara låta dem falla ner på en jordplätt och se vad som vill leva, komma upp...det är sommarblommor jag talar om

  Det kommer säkert ett tack ännu skall du se...

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dag ska fröna ner. Någonstans!

   Radera
 5. Nu är jag hemma igen efter vår resa och har läst in mig i din blogg!
  Så mycket fint du har lagt ut!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen "hem"!
   Tack ska du ha!

   Radera