torsdag 7 juni 2012

614. Pysselnytt!

Voj, voj, stackars mina frön! Det finns så mycket annat som är roligt. Visst är frön också roliga, men inte har vi kommit så långt ännu, lilla prinsessan och jag. Nåja, dagen har några timmar kvar. Jag håller på med röjröj i hyllor och skåp. Tilde, fem år, har lärt sig virka luftmaskor med virknål och har suttit länge med virkningen medan jag hållit på med mitt. 

Sedan hittade hon en del pysselmaterial och vips hade hon trollat fram morfar kungen, prinsessan Tilde och mormor drottningen. "Mormor, har farbröder ögonfransar?" kom hon och frågade. Roboten vaktar i bakgrunden så inga tjuvar kommer till slottet! Morfar har en rockare på sin dräkt.

Solen skiner och jag fortsätter med röjröj och jag hör hur hon småsjunger och håller på och pysslar i rummet bredvid... Få se vad det blir... :)

5 kommentarer:

 1. Underbart! Barns härliga fantasi och kreativitet blir jag så glad över att se.

  SvaraRadera
 2. Åh vilken underbar kungafamilj.
  Kramar till dej från Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig dag!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Ja dom kan få ihop de dom där barna . härligt !
  Ja det är virkat i bummullsgarn, har data strul så jag är på annan dator just nu och inga nålar eller garn här .... Men det är vanligt bummullsgarn , typ Bianca , virknål tror Booye nr. 2
  Hittar du inget mönster så kan jag försöka *göra* ett ..
  Ha de bäst och hör av dig ..

  SvaraRadera
 5. Tack Lisbet, jag blir jätteglad åt ditt beröm. Kanel o Kärlek är såld till en kvinnlig TV-producent på Sverigs Radio.
  Kram och trevlig helg till dej och hela kungafamiljen

  SvaraRadera