tisdag 19 juni 2012

621. Inget speciellt...

Dragspelsmusik i radion. Jenkka, schottis, vals... Medryckande! Snart tar jag mig en svängom med sopkvasten! Men egentligen är jag ganska trött efter att ha gjort "ingenting" på hela långa dan. Ingenting att skriva om alltså. Det har varit skönt mulet och smått regnigt i dag. Det var dags att börja plöja igenom vinterhalvårets tidningar. Inte dagstidningar, nej dem läser jag nog ngt så när färska :) Det handlar om sådana tidningar som utkommer t.ex. en gång i veckan och som jag aldrig hinner ens öppna. Nu kan jag läsa t.o.m. hela natten om jag vill. Ingen lampa behövs (och finns ju inte heller) för det är ljust som på dagen dygnet runt. I dag slängde jag äntligen vinterpälsen! 16 grader var det i vattnet. En jättetråkig sak var att min simdräkt krympt under vintern!

2 kommentarer:

 1. Oj, har du badat? Baddräkter krymper väldigt ofta under vinterhalvåret!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag hinner inte heller läsa tidningarna och ingen baddräkt äger jag. Jag ser ju inte riktigt klok ut i vare sig baddräkt eller bikini. Tror jag bryr mig för mycket :))

  Ja visst är det underbart med de ljusa nätterna. Jag skulle vilja vara ledig från jobbet så att jag kunde vara vaken och ute riktigt länge. Fast då sover jag ju för länge på morgonen och då blir hela morgonen förstörd...Aldrig blir det bra :))

  Om vi inte träffas mera innan midsommar passar jag på nu att önska dig en riktigt fin midsommar!!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera