onsdag 27 juni 2012

624. TRE DAGAR KVAR!

Härliga dagar och härliga saker händer hela tiden. Dråpligheter ibland, såsom besök av en postiljon i går på förmiddagen. Tassade omkring i nattpajta med håret på ända. Såg postiljonen genom fönstret och ropade åt henne att blunda, jag räcker ut min hand. Nåja, förstås gick det ju inte att kvittera paketet med sig själv bakom dörren och handen på verandan så jag var ju tvungen att visa mig. Jag trodde hon skulle skratta ihjäl sig! Och visst skrattade jag också. Hon hickade fram att det var inte åt mig hon skrattade, utan hon var lycklig över att jag bjöd på mig själv!!! Sen fortsatte vi att skratta tillsammans en god stund.


I dag passade vädret perfekt för mina göromål! Blåst, regn och 8 grader. Det gällde att ta tillfället i akt och åtminstone försöka få bort små ärenden. Med facit på hand blev det dock inte så mycket gjort... :)

Hämtade fisk från fiskaren i dag och har nu stekt ca två kilo strömming och kutula och fryst in några sikar! Det går ju inte att äta hur mycket som helst på en gång, fast jag tror jag kunde klara det :)

Påminner om att det är tre dygn kvar att delta i mitt lotteri. Sockorna är ca storlek 40 och passar de inte går det ju bra att ge bort som present t.ex. 


Bilden är av en slags syren som finns lite undanskymd hos oss... Måste försöka hitta några skott eller på ngt sätt få den flyttad, för den syns inte där den är. Doftar ljuvligt och har så vackra blommor.


OCH: I kväll blir det fotboll! :)

9 kommentarer:

 1. Vilken absolut underbar syren! Slår den inte rotskott, som vanliga syrener, så att du kan flytta dom?
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. hälsningar från jakobstad :) andré hälsar: "mammdiin har no ganska finan blogg ho!" :D kram!

  SvaraRadera
 3. Hihihi =) Härligt att du bjuder på dig själv :)
  Det är en väldigt fin syren, hoppas du kan flytta den lite mer i blickfånget.
  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men jösses vilken liten goding Ranya är!!! En sån fluffboll!!!!

  Ibland är det väl TUR att ingen ser en när man hasar omkring hemma i myskläderna, dock skönt att inte behöva bry sig vissa dagar =)

  Tack för gulliga rader hos mig <3

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Dagens godaste skratt, det lever brevbäraren på länge:o)

  Syrenerna brukar ju skicka ut skott så det ärbara att gräva upp någon lämplig.

  Det doftar sommar när syrenerna är i blom.

  Nu skall jag kika in på lotteri.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 6. Hejsan Lisbet !

  Tack för kommentaren.Kände doften. Vi hade sådana där jag bodde som liten.Lila med, dem åt vi.

  Visst är det mysigt att visa sitt rätta jag ibland. Och få en annan att må bra av ett roat skratt.Du är som jag bjuder på Dig själv.

  Ha en fin vecka !

  Kram Mi

  SvaraRadera
 7. Härligt med syren. Har varit sysselsatt med barnbarnen värrigare, men det är kärt besvär. Nu har vi skurat och fejat med äldsta barnbarnet i hennes nya lokal, hon flyttar ganska nära mig. Smutsigt var där så vi har fått jobba, men i dag tar vi det sista och i morgon går flyttlasset. Kallt och regnigt har det varit men nu lovar dom varmare och det gillar jag. Njut av sommaren du med:) Kanske det nu blir mera tid över för cybervärlden när flytten är avstökad.

  SvaraRadera
 8. Ett gott skratt förlänger livet! Vilken tur att du finns och ser till att postiljonsläktet lever längre:)
  Ljuvlig syren! Här är alla utblommade.

  Ha det gott!
  kram

  SvaraRadera
 9. Det är bra att bjuda på sig själv ibland, och ni hade ju roligt båda två:)

  SvaraRadera