onsdag 8 augusti 2012

639. Babbel på gång!


Nu är det slut på villasäsongen. Nästan. Tänkte fara tillbaka och leva lite villaliv några dagar till, men vädret ställde till det i går. Det var en alldeles för hård vind för min lilla båt. Så nu har det blivit annat i stället.  

Har bl a varit och shoppat till studiestaden. Inte blev det något åt mig själv, som vanligt. Jo, en lite för liten jumper. För trång alltså. Så nu gäller det att fortsätta med motionerandet. I morgon!!!

Det märks att höstterminen närmar sig. Varje dag jobbar jag så smått med planering osv. Det kliar i fingrarna, på riktigt. I går var jag igen ett varv till skolan för att kolla läget i klassen. Skall fara och träffa en ny kollega i övermorgon. Brev om kommande möten droppar in i inkorgen. Allt bara riktigt trevligt! 

I kväll blir det grillande (andra gången här hemma i sommar) med min allra bästa väninna sen barnsben och hennes man. Alla mina barn med de sina deltar i ätandet och den samvaron. Men sen är det bara hon och jag! Och oj så vi ska babbla om allt och ingenting! 
:)

3 kommentarer:

 1. Ha det riktigt härligt babbligt!:)

  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, nu börjar det väl dra ihop sig för dom flesta, att börja jobba igen efter semestern! Men det är inte alla som ser fram emot det som du gör, tror jag!
  Själv tycker jag det är skönt att vara ledig på heltid...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Här har det varit regn å åska värrigare. Nu har det svalnat och vi går tydligen mot höst.

  SvaraRadera