fredag 14 september 2012

659. Jaha.

Trodde själv på det. Bättringsväg... ? Har varit i jobb hela veckan, men nu blev det stopp med den tapperheten. Ligger nerbäddad. Längtar efter varm svartvinbärssaft. Huvudvärk. Fryser, hostar, nyser och så vidare. En iPad är en mycket trevlig uppfinning! Nu ska jag fortsätta sova. På en fredag dessutom!

8 kommentarer:

 1. Sov gott och friskna till!

  kram

  SvaraRadera
 2. Men - din stackare! Varm vinbärssaft är nog bra, men pröva en varm vintoddy, det både värmer och lugnar! Rött vin, socker, pressad citron och så hett vatten, det gör susen!
  Krya-på-dig-kram igen, Monica

  SvaraRadera
 3. krya krya krya på dig mamma :)

  SvaraRadera
 4. Krya-på-dig-hälsningar från Furuholmen! <3

  SvaraRadera
 5. Största kryakramen till dig <3

  SvaraRadera
 6. Krya på dig nu så du kan fortsätta med din fina blogg! Kram Lota

  SvaraRadera
 7. Ønsker deg riktig god bedring ! Ikke noe særlig å være syk. Har funnet litt bær i dag. Tyttebær (lingon) og litt blåbær. Vi er på stugan. Hunden til min bror og svigerinne døde i går så det er veldig trist. Skjønne og kjære Lady ble 12 år. Hun er og blir dypt savnet. Men sånn er livet. Klem fra Eva

  SvaraRadera
 8. Hejsan Lisbet !

  Du har nog rätt med det där Paradiset.Ja det kan Du tro att här blir han verkligen omhändertagen- Stackaren kan inte haft det lätt, när inte ens matten som mockat sett att han var lös i magen. Är det fortfarande fast vi bytt till ett bättre foder.Kanske jag måste till en veterinär,fast han var hos en 26/3 i år för vaccination och då måste katten vara frisk. Så på ett halvår har har farit illa.De hade flyttat från ett hus till en lgh högst upp.Och sedan upptäcker hon att hon är med barn och en ny flytt då måste hon göra sig av med sina båda katter.Det gick snabbt inom fem timmar så var han min.Hann ju inget fråga om katten.I Fredags fick jag bekräftelse på att han är min.SKK.

  Tråkigt att Du inte mår prima. Förkylning är hemskt,vet.Du får försöka krya på Dig. Vitlök är bra. O Kan Yang

  Kram Mi

  SvaraRadera