lördag 6 oktober 2012

671. Regnet orkar ösa ner!


Det regnar. Hela tiden. Stup i kvarten. I ett. Jag ställde mig för att göra något fint där ute, men det småduggade så jag tog i stället in lite ved och tände brasan. Ranya är på långpromenad med sin husse. Jag var på en lite kortare promenad med henne efter Internationella lärardagsjippot som vi hade i stan i går. Ranya verkar inte bry sig i om det regnar, hon är alltid lika nöjd att få röra på sig. Hennes husse har blivit likadan :) Nu ska jag förbereda nästa veckas jobb, mellan tvätt, plock och hopp hit och dit!

8 kommentarer:

 1. Din bild är som en urtyp för en höstbild! Så mycket färg trots det regngråa! Fint!
  Ha en skön helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker bild....hoppas dagen blir bra trots regn,,,,

  SvaraRadera
 3. For et vakkert bilde! Har akkurat vært ute med min vovse, men vi har fint vær i dag. Litt vind, men faktisk 11 grader. Ha en fin helg. Klem:-)
  PS. Jo, tekannen er i vanlig porselen så den går fint å bruke.

  SvaraRadera
 4. Så vacker bild!
  Verkar som om du har fått regnet som vi har haft i flera dagar. Vill trösta med att det kommer vackert efter...
  Idag har vi haft en superduper lördag med mycket utespring i skog, trädgård och mark. Härligt

  kram

  SvaraRadera
 5. Här skiner solen och så har gjort i många dagar, känner att jag i alla fall har tur med vädret. Kram och ha en härlig lördagskväll.

  SvaraRadera
 6. Hejsan Lisbet !
  Och här som varit ett helt förtjusande väder, 12+ tyvärr vet jag inte om jag kan få till fler bilder på ett tag. Minneskortet i mobilen har raderats ut allt är borta, den la av.Har överfört bilder till Picasa webbalbum, fixade i morse så jag har det på datorn också.Den har dåligt batteri dessutom. Sen förra sommaren då jag blev pålurad denna Zwing pink, walkman, Zylo. Har ju vant mig vid den nu. Fick min gamla tillbaka.Tur det.Har ju inte betalt färdigt heller.Så less jag blir. Har en digitalkamera också.Det löser sig.

  I morgon får väl vi regn då som haft så vackert i två dagar.Förutsättningen för att stå ut med nästa kvartal är ju att solen lyser så gott som varje dag, annars får vi för lite ljus.Och då behöver vi ljusterapi.hihihi Kram Mi

  SvaraRadera
 7. Jo nu räcker det med regnandet tycker jag! Nu borde ju hösten vara som finast och locka till uteaktiviteter, här har vi mest varit inomhus denna helg pga. vädret. Vi kan väl bestämma att det svänger nu? ;)
  Nanne

  SvaraRadera
 8. Här regnar det också så att det smattrar! jag är glad att det inte är snö som kommer! Tack för din vackra höstbild! Vi är inne och renoverar tvättstugan så höstvädret passerar förbi! KramLotta

  SvaraRadera