söndag 14 oktober 2012

675. Så var den helgen slut.

När dagen tagit slut och när aftonen tar vid... Nu är jag sådär lagom trött, det värker i alla flyttmuskler. Få se hur vigulant jag är i morgon... Fick en bra början med högarna i dag. Den kommande veckan har jag endast ett par möten vid sidan av jobbet och dessutom har vi höstlov på torsdag och fredag! Lite harmsen är jag över att det planerade villabesöket inte blev av för min del, men jag siktar på det förlängda veckoslutet i stället. Det känns så bra att ha kommit i gång med det jag undvikit en längre tid! Och visst hittade jag mera skatter! Eller? Huu så de små papperslapparna ser ut. Jag pillade bort tejpbitarna som lapparna var ihopfästa med, därav de bruna fläckarna, så det är inte så äckligt som det ser ut. Placerade lapparna på ett papper för att de ska synas bättre. Så nu får den som vill studera. Vad vägde t.ex. Svenne i sin ungdom? 


Nu återstår endast en liten fråga. Jag minns ju att bl.a. Tommy, Lennart och Svenne var mina idoler då jag var tonåring. Dessutom minns jag att jag tyckte det var så gulligt att Lennart hade cendré hårfärg.  Men varför dessa små lappar och ska de nu slängas? Hahhaaa :) :) :) 
Och ja, jag vet. Detta var ett helt onödigt inlägg!!!

3 kommentarer:

 1. Haha nej ha lapparna kvar förstås! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. UNDERBART inlägg - påminner om de där böckerna "Mina väninnor", som i alla fall jag hade som liten. Tyvärr har jag suddat ut andras anteckningar för att skriva in mig själv om och om igen.
  Du bara måste spara dessa lappar! Någon kan ju bli en gåva till ABBA-museet ...

  SvaraRadera
 3. Vet du, jag har en pärm, som det står "Nostalgi" på ryggen på...
  Där har jag samlat små "onödiga" minnen! Du kan väl kopiera dom små lapparna på det orange papperet och sätta in i en pärm tillsammans med annat "onödigt" som du hittar? Ett litet förslag, bara...
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera