lördag 16 februari 2013

728. Det var den kakan.

Såhär såg det ut då jag hade bakat den första tårtan till personalkaffet. 
Innandömet rann ut då jag vände den upp och ner. 
 Den höga kanten till höger försvann ganska fort... 
Jättegod kaka, tyckte MinMan. Jag fortsatte inte med bakandet.
Brukar inte ge upp, men klockan var mycket och jag har gått
på halvmaskin i en vecka. Den envisa förkylningen kom tillbaka.
 Följande morgon fick MinMan hoppa i bilen och åka till bageriet.
 Färska goda grisar smakade gott på personalkaffet.

Kanske ska jag pröva på receptet en gång till. I lugn och ro i helgen.
Grädden som skulle på går ännu att använda... Jo, det ska jag nog.

3 kommentarer:

  1. En riktig "kladdkaka" du bakat som säkert smakade bra. Kanske inget att bjuda kollegorna på men mannen blev säkert glad att få ha den för sig själv.

    Tråkigt att förkylningen kom tillbaka. Jag har klarat mig denna gång. På jobbet har både boende och personal varit sängliggande...peppar,peppar så har jag klarat mig.

    Skickar över en Kryakram till dig!

    SvaraRadera
  2. Grisar är goda, i all synnerhet som färska, men jag skulle nog ha valt den kraschade kakan om jag hade fått välja.
    Den ser jättesmarrig och god ut!:)
    Ha det gott bland sessor och prinsar!

    kram

    SvaraRadera
  3. Kakan ser ju väldigt god ut och jag är säker på att den smakade förträffligt, men jag förstår vad du menar!
    För ett par somrar sedan, bakade jag en sockerkaka, som blev, vad vi kallar "dö-bakad", alltså alldeles geggig inuti. Skulle just kasta den, när dottern hindrade mig, skar upp den, la på vispgrädde och jordgubbar och sen hade vi en härlig fika stund på altanen!
    Så nu måste jag försöka göra en dö-bakad kaka varje sommar!
    Ha det gott, kram, Monica

    SvaraRadera