söndag 24 februari 2013

733. Planer...


Att få fram symaskinen kräver sin kvinna! Åtminstone här. Nu har jag i alla fall grävt fram en del idéböcker. Denna damp ner i postlådan för ett par veckor sedan. Beställde från adlibris och den kostade endast 7,10 €. Nu gör jag inget mera med det för det ser ut som om solen snart kommer att kika fram! Hoppas! Ska först åka och hälsa på mina föräldrar och senare blir det långpromenad med hela barnbarnskaran! Kanske jag sedan plockar fram symaskin och tyger! Verkar jag vara ett energiknippe? Vill tala om att det är jag inte nu. Planera är en sak, att göra som planerat är en annan! Vi får se... Så tyst det varit här det senaste dygnet, hund och husse på resa.

4 kommentarer:

 1. Visst är det så Lisbet, åtminstone här också, att gräva fram symaskinen kräver sin kvinna:).
  Här måste den också grävas fram inom snar framtid, med betoning på MÅSTE. Mycket skall kläs om innan sommaren....
  Boken ser härligt inspirerande ut och jag kan tänka mig att vi alla får ta del av dina alster så småningom. När du har grävt lite först

  Ha det bara allra bäst, njut av ledigheten!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så är det absolut här också! Symaskinen kom fram för ett par dagar sedan, men det var bara för att lägga upp ett par jeans - jag syr aldrig något!
  Sticka och virka (inget avancerat) gör jag, men inget annat handarbete...
  Det ska bli spännande att se vad du ska hitta på!
  Ha en fin dag med alla barn!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Jag har också skickat efter böcker som jag tittar i och hämtar inspiration från. Det är så mycket man vill göra så i bland blir det lite för mycket och inget blir gjort. Jag drömmer hela tiden om nya projekt, en del blir verklighet några blir bara drömmar.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 4. Så är det oxå här, fast jag har fram min symaskin hela tiden..i mitt syrum.Den boken har jag oxå och det finns mycket fint i den!!Ha en bra vecka!

  SvaraRadera