torsdag 28 mars 2013

752. Glad Påsk!


Tänk att måsta fara och handla på Skärtorsdagskvällen! Så blev det hos oss denna gång. Dessutom var det ju kurs, handlandet blev efter den.  Nu hemma i alla fall och helgen är här. Hundkursen var bra, jättebra! Mycket skäll, men inget gnäll. Glada, förväntansfulla hundar, och stolta hussar och mattar (? heter det så?). Duktiga, tydliga instruktörer. Tilde var med och hade både vanliga öronproppar (som jag också hade) plus öronskydd. Vi och husse tyckte att Ranya lärde sig väldigt snabbt. Förstås :) Efter tio minuter gick det att ha henne utan koppel, utan att hon rusade till de andra fem hundarna av varierande storlek!!!

Nu är det skönt med fyra dagars ledighet framför mig. Vet inte om jag tidigare skrivit att det varit mycket på gång här i mars. Dopet berättade jag väl om, men att jag fyllde jämnt i söndags skrev jag kanske inte. Eller? Mycket firande två helger efter varandra, så nu känns det som om påsken får bli väldigt lugn här hos oss.
4 kommentarer:

 1. Önskar Dig och de dina en skön avslappad påskhelg!
  You worth it som det heter i tv-reklamen!

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Hejsan Lisbet !

  Blev tvungen att titta, jodå jag hade grattat Dig på FB.

  Stay Friends har också koll.

  Utan FB blir det lött bortglömt, nej förresten det är så få kvar i min släkt som fyller år.De skulle fyllt om de levat skriver vi t.o.m.

  Vilka fina figurer Du har.Som rör sig dessutom.

  Trevlig Påsk

  Kram Mi

  SvaraRadera
 3. Glad påsk till dej.. här är fint väder idag..men nu måste jag nog dammsuga..skulle helst gå opp o sy lite lappteknik...ha det så bra där opp "i norr"..

  SvaraRadera
 4. Så skönt för dig att ha allt klart nu och kunna se fram emot en lugn påsk!
  Här håller jag på och förbereder inför påskaftonens buffé; alla döttrarna, svärsönerna och barnbarnen kommer. Så det är lite att pyssla med...
  Nu önskar jag dig och din familj en riktigt Glad Påsk!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera