lördag 29 juni 2013

794. Midsommarfint!


Landbacken kallade, så här är jag nu igen! Bra så. En liten gosse hade varit så ivrig i sitt svängande mage-rygg-mage runt runt runt att någonting hoppade ur led. Så ont den stackaren hade. Riddaren i nöden ryckte ut och skötte resten av barnaskaran så länge föräldrarna var med ena lillprinsen på sjukhuset. Allt under kontroll nu. Och jag är hemma. Skärelivet väntar snart igen. Dragväskan fylls på vartefter med mera ärtsoppa och annat smått.

Hos oss hade Herr Husse gjort midsommarfint under tiden jag var på ön! Jag tycker att det är så skönt nuförtiden då vi kan ta dagen som den kommer och inte stressa ihjäl oss, t.ex. med städning, vare sig det är jul eller midsommar. För honom var det passligt med storstädning (från golv till tak?) då han var själv (som det har börjat heta och som klingar bra). En annan sak är att jag nu får fara i garaget och söka det som han stoppat undan av mina små projekt... Och där stannar jag resten av dagen har jag på känn, för nu kliar det i fingrarna att ta itu med det stora projektet där. Ordna upp! Frigöra ytor för pysslande och sånt!

4 kommentarer:

 1. Skönt att det ordnade sig med den lille prinsen! Tänk, att dom börjar träna så tidigt...

  Och det var väl också skönt att herr husse storstädade när du var borta! Det är inte många karlar, som skulle gjort det!
  Så nu har du startat garageprojektet? Lycka till, säger jag och hoppas att du kommer riktigt i röjartagen!
  Kram från mig!
  Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, nu är jag i gång, några cm i taget. Hittar så mycket :)

   Radera
 2. Skönt att kunna hjälpa till med barnbarnen:) Så nu fick du energi att ta itu med röjningen i garaget! Lycka till med det. Tack för att du tittat in hos mig, fast jag inte har skrivit så mycket på svenska. Det blir bara för mycket ibland att skriva på båda språken, tidsbrist och trött i händerna. Jag skall bättra mig, hoppas jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag läser gärna din blogg. På finska. :)

   Radera