söndag 1 september 2013

814. Så var den kvällen.


Lugnaste avslutningen på år och dagar. För mig. Hussarna på villan och inga andra här heller. Utom två katter som trodde att Ranya var hemma. Inte fick jag in dem trots lock och pock. Jag har varit dunderförkyld hela veckan, hostar fortfarande tjockt. Tar medicin och hoppas att flunssan ska ge med sig och det snabbt.

Tände lyktor på kvällen. Riktigt mysigt. Villa-avslutningen är på ett sätt melankolisk. Det är ett passande ord. Mycket kommer att hända innan nästa gång, lika som det gjort det senaste året. Det allra mesta som hänt är positivt, men ändå. Nåjo, hit och dit. Den är bra och fin, säger "just nu veliga jag". Sista lördagen i augusti. 

Som sagt, lyktor tände jag. Kockade åt mig själv och tassade omkring. Tack och lov finns våra telefoner. Min stora härliga familj har väldigt mycket telefonkontakt, nuförtiden även via ett forum som inte kostar något. Tack och lov för det! Nåja, skulle gratta min man på förlovningsdagen. De gratulationerna hittar han i sin telefon som är på laddning sen några dagar. Här hemma!

2 kommentarer:

 1. Bättre sent än aldrig vad gäller förlovningsgratulationer.
  Här måste nog lyktor tas fram också...grått, mulet och höst redan första höstdagen.

  Krya på dig Lisbet!

  SvaraRadera
 2. Det låter så mysigt, att du tassar omkring hemma och tänder lyktor! Fridfullt.
  Ja, vid sådana tillfällen brukar man stanna upp lite och summera tiden som gått sedan samma tid året innan. Det händer mycket på ett år, både positiva och negativa saker. Man får hoppas att slutsumman slutar på plus...
  Din man blir säkert glad åt gratulationen - när han får den!
  Ha det gott, kram från mig, Monica

  SvaraRadera