tisdag 22 oktober 2013

Det är mycket nu.Har inget speciellt att förtälja. Det är mycket tjockt i min kalender dessa två veckor. Tack och lov för hund och barnbarn som tvingar mig att sakta ner och inandas frisk luft varje dag (nåja inte blir jag tvingad, vill ju :). I går kväll såg det ut så här nära deras hem.  Isen börjar sakteligen lägga sig på fjärden. Efter nästa veckas fredag SKA allt möjligt lugna sig för en tid. Men visst är det roligt att vara i farten också! Ser fram emot jobbdagen!

3 kommentarer:

 1. Otroligt, att isen redan börjar lägga sig hos er! Dit har vi långt kvar här nere, om isen ens lägger sig, det är långt ifrån alla år, som den gör det...
  Jag välsignar också min syster och hennes hund, som gör att jag får mig en eftermiddagspromenad nästan var enda dag! man behöver något, som drar ut en!
  Hoppas att du snart får det lite lugnare!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Otroligt, att isen redan håller på att lägga sig hos er! Dit har vi långt här nere, om den ens lägger sig, det är inte alla år den gör det...
  Jag är så tacksam för min syster och hennes lilla tax, som gör att jag får mig en eftermiddagspromenad nästan varenda dag!
  Hoppas att du får det lite lugnare snart!
  Kram från mig!
  Monica

  SvaraRadera
 3. Jo du allt är bra, kolla mitt inlägg ;)

  SvaraRadera