söndag 29 december 2013

Sjutton.


Sjutton dagar ledighet, åtta varit, åtta kvar. Nu i mitten. Njuter av att bara vara. Fem plusgrader och småskymnigt hela dagen. "Ljust" är det 4 timmar 27 minuter. Ett par minuter ljusare för varje dag som går! 

Inte har jag gjort mycket denna jul. Varit så trött. I går var jag med min mat på lunch på stan och det i mycket god tid, en timme före serveringen började. "Gjorde" Tiimari, som gått i konkurs, under tiden. Det fick jag dock göra ensam. För några dagar sedan var jag på bio med kusin, julbiotraditionen fortsätter, nu var det Hobbit som stod i tur. Jag berättade efteråt att jag faktiskt hade sovit en stund i början, varmt och sövande som det var. Det hade han märkt :) Resten av filmen såg jag utvilad, missat en halv timme kanske. Jättebra film var det!

Vet inte vad det är nu, men hängde ut lakan på tork och fantiserar om vårens planteringar. Fantiserar alltså.


4 kommentarer:

 1. Man får nog fantisera om ett och annat för att ta sig genom mörkret :)

  SvaraRadera
 2. Hej Lisbet! Nu var det en tid sedan vi hördes, tack för att du har haft mig i dina tankar, såg att du vart inne hos mig :) Allt är bra med mig, men året som snart gått har varit innehållsrikt både av saker som varit jobbiga men också av bra saker. Kommer att blogga lite igen, så titta gärna in ibland :) Ser att det hänt mycket för dig under året, och att du är både här och där som vanligt. Hoppas att du mår bättre nu och kan glädjas av din ledighet. Ha en god fortsättning! Kramar Carro

  SvaraRadera
 3. Ibland är det extra skönt vara pensionär! Som när det pratas om ledigheter...
  Här är det också milt och gråmurrigt och idag har jag faktiskt varit ute och räfsat! Snacka om vårkänslor!
  Ha en god fortsättning, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där med trötthet, är det något i luften?
  Hoppas att du återfått krafterna och kan ta itu med nya spännande saker under det kommande året.
  Gott Nytt År!
  Nanne

  SvaraRadera