söndag 16 mars 2014

Vitt igen!

Ett tunt snötäcke och ett par minusgrader har vi i dag. Fröken Findus njuter.


Ranya och jag njöt av Hundpromenaden i går och efter halva tiden märkte vi inte att de andra gick iväg. Vi hade så mycket att nosa på. Nåja, jag nosade inte... Vi tog sedan fel väg och telefonen gick varm. "Vart har ni lämnat?" Sedan en omväg och lite längre promenad för oss. Kursen har varit jättebra och vi / jag :) ser fram emot nästa!

Nu ska jag ta itu med fisken som Herr Fiskare fått på kroken. Har inte bestämt mig om jag ska röka den eller koka med potatis... Allt med fisk är ju så gott, så gott.


4 kommentarer:

 1. Haha, ni lyckades gå vilse på en promenad med flera andra, både människor och hundar...ja, har man nosen i marken, så är det inte så lätt att se var dom tar vägen...
  Bra med mobiltelefoner i sådana lägen!
  Oj, så mycket fisk du har fått att ta hand om! Duktigt, det hade jag inte klarat, här kör vi med fiskfiléer...
  Regn här idag efter en vecka med strålande solsken!
  Ha det gott, min vän!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Det var ju tur att de inte fick göra en riktig efterlysning på er. Är det säkert att du inte nosade lite också? :) Jag skriver som Monica ovan. Tur att det finns mobiltelefoner i det läget. Fisk är både gott och nyttigt.
  Usch vad kallt och blåsigt vi fått de sista dagarna. Det var inte annat att räkna med. Våren ska vara nyckfull. Jag gillar när det kommer i små portioner. Vill inte ha sommar på en gång heller. Kram Bosse

  SvaraRadera
 3. Vinter fick vi igen, både snö och kyla -10....Det kan man nog kalla fina fisken :)

  SvaraRadera
 4. Lissu min vän. I did it! Jag fixade detdär problemet med kommentarerna. Nu kan du börja kommentera:D Det var ett ikryssat kryss som var boven i dramat:)

  http://cias-75.blogspot.fi

  SvaraRadera