söndag 6 april 2014

Som just hänt...

Flyger och flänger och landar emellanåt. En kväll fastnade jag med blicken på denna uppmaning som fanns på en vägg i en samlingssal, platsen för vårt fackliga vårmöte. Kloka ord, som kan tolkas på många sätt, inte bara bokstavligt. Vårmötet var jättetrevligt. På riktigt! 

På vårdagjämningen övernattade jag med min klass i skolan. Har haft det som tradition i ca tjugo år. Roligt var det och det gick bra att hålla lektioner på kvällen. Tidig morgongymnastik (halv sju), vårfrukost och ännu några lektioner innan hemfärd. Detta var min sista vårdagjämningsövernattning. 

En nykomling har vi fått i vår släkt. Trodde att han skulle göra entré på min födelsedag, men det blev dagen efter. Så otroligt söt! Min syster är barnets mormor :) 


Ranya är glad och nöjd!  
Här hittade hon en liten snöplätt, men det var svårt att rulla runt...


 Några dagar höll jag på att jaga vårtecken. Hittade grannen som höll på att göra sin bil vårfin!

I går sjösatte vi min båt. Sedan började det snöa :) så det blev ingen villafärd som vi tänkt. Ranya och Herr Husse har tillbringat hela söndagen på skären. Det blev rekordtidig sjösättning, har inget minne av att vi nånsin inlett villasäsongen så här tidigt! Ett par plusgrader och soligt i dag.

3 kommentarer:

 1. Det var väl ett alldeles underbart vårtecken att ni redan sjösatt båten! Varför tog du inte en bild på det??? ;-) Snön har väl redan försvunnit, antar jag?
  Så roligt med en liten nykomling i släkten! Grattis till det!
  Ha en fin ny vecka och hoppas att du hinner ta det lite lugnt mellan varven!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Sjösättning! då är det verkligen vår!
  Ranya är fin på den lilla snöfläcken:)
  och grattis till nykomlingen i släkten.

  Vårlig kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig tradition och tänk vilket minne för barnen med kvällskola och övernattning. Låter mycket spännande. Fästingar är ett djur som jag tycker borde utrotas. Jag skrattade gott åt texten på den tuffa t-shirten. Det finns mycket härligt att upptäcka på våren. Kram Bosse

  SvaraRadera