måndag 2 juni 2014

Härliga kollegor hade hittat ett passligt kort åt mig :)

Sommarledigheten har börjat bra! Har hunnit med en massa saker. Allt utom sånt som borde göras :) Huset får snart slagsida, blombänkarna väntar på att rensas, fröna växer snart ur sina påsar. För att inte tala om allt annat. Vad har jag gjort egentligen? Vet inte exakt. Ingenting som syns, men åtminstone har jag umgåtts med lilla prinsessan, det vet jag. Oj, så vi har målat, målat och målat. Akvareller. Vilka sköna stunder. Mina alster är ingenting att visa för omvärlden, ett par av hennes ska jag visa, efter att ha frågat om lov. 

Så må huset ramla ihop! Omkull. Förfärligt förstås, men jag har så många saker som måste sorteras i mina minneskamrar i hjärnan, så många roliga otroliga saker jag fått vara med om den senaste tiden. Jag måste ju LANDA!
Några frön ska jag sätta i några byttor innan jag slänger mig i säng. I morgon bär det av till hufvudstaden. Ska testa tre olika hotell! Kongressa och turista!!!

4 kommentarer:

 1. Så härligt att du tillåter dig att åka till hufvudstaden och turistar istället för att städa huset och göra allt det andra...

  kram

  SvaraRadera
 2. Puh va skönt att läsa att nån annan inte hinner städa..sätta frön o rensa..precis så är det hos mej också.Men idag har jag klippt lite gräs igen....o klippt lite runt stenarna som är som kant vid blomsängarna.ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 3. Välkommen i sällskapet Lisbet!
  Njut och ha det bra, allt hittar sina platser att vara på i sinom tid.

  SvaraRadera
 4. Då önskar jag dig ett trevligt turistande och tänk inte på allt du BORDE ha gjort...
  Det ordnar sig!
  Kram från mig, Monica

  SvaraRadera