fredag 5 september 2014

Planerar!


Jag brukar ta tillvara fröna från krassen. Billigt. Om jag hunnit få fröna i jord senast före midsommar har det faktiskt blommat här också. Har två jättestora byttor på villan (den ena blev fin) och två här hemma. Bilden är från byttan som det inte kom många blommor i. Jag har så många planer på nya rabatter med alla möjliga planteringar, jordgubbslandet har jag inte glömt... Herr Husse är på villan och förstorar sandstranden vår, gräset vill göra intrång. Och jag skall fortsätta att planera vad jag skall göra här hemma i dag. Oj, va tungt! :)

3 kommentarer:

 1. hej, länge sen sist. Här rullar också dagarna på.. krassen min blommar å.. köpte två lite mera ovanliga sorter..har tänkt att ta frö av dem få se om jag hinner.Kul med bröllop. ha de bra!

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det jobbigt att vara pensionär... ;-D
  En massa "arbetsuppgifter", som man inte hade när man jobbade! Men roligt är det!
  Krasse har jag haft EN gång, när vi bodde i Lund. Jag älskar de gula och röda, mättade tonerna i krasseblommorna. Men vi fick någon sorts gröna larver, och otroligt många, på våra, så sedan dess har jag inte vågat mig på krasse...
  Duktigt av dig att samla frön! I år har jag faktiskt sparat lite övermogna vaxbönor, och ska försöka så dem nästa år. Vi får väl se om det funkar? Man känner sig i alla fall lite duktig!
  Spännande med alla dina planer för trädgården!
  Ha nu en riktigt fin helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Tittar in på din krasse och önskar dig en fin lördag. Jag ska fara och måla snart. Hoppas solen tittar fram.

  Cia

  SvaraRadera