måndag 5 januari 2015

Helg i går och helg i morgon!


Snön har vräkt ner lördag söndag, blöt snö, eftersom det varit lite plus emellanåt. Tror jag att det varit, dagarna, nätterna flyter ihop. Nu har vi då snö igen, i massor. Och dessutom minus femton just nu!

Morgonpigga Tilde övar på gitarren och emellanåt på blusskalor på piano. Härligt att höra för herrarna som kanske tänkt sig en sovmorgon... För en del börjar skolan i dag, för henne på onsdag. Sonen åker iväg till skoljobbet i morgon. Planer finns att Ranya och Herr Husse åker med för att göra huvudstaden några dagar.

Hahhaaa, nu är en ny sång på gång. Härliga gitarrvirvlar och sång :) "Det var en gång, en sång, en riktig, riktiiiig sååå-å-å-ång..." Hon skriver ner och tar på nytt. Och på nytt. "En och två, å en två tre fyr...." Härligt att höra för den som kanske försöker sova. Men nu är det ju nästan dag!!!

Mina tankar hos ena lillgossen. Stora undersökningar på gång i dag.

2 kommentarer:

 1. Det låter så mysigt med spelövningen,men jag hade nog också föredragit den lite senare på dagen,,,
  Jaha, ni har snö? Här är grått och milt, dock inte så blåsigt idag. Skönt!
  Håller tummarna för ena lillgossen.
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 2. Tilde låter som våra döttrar. De spelar gitarr, piano, sjunger och lägger in på YouTube. Där har jag också hamnat. Pinsamt. :)
  Femton grader kallt låter tufft för en man som bor i Skåne. Vi njöt av en strandpromenad idag. Någon snö har vi inte. Visst blir man veckodagblind. I nästa vecka är allt som vanligt igen.
  Kram Bosse

  SvaraRadera