tisdag 3 februari 2015

Hier ai äm.


I vinter har vi snö. Mycket snö. Och mera kommer det. Skönt att det inte är jättekallt dessutom. DÄR sken de igenom! Tankarna mina... om vinter och snö. En kväll som denna, efter att ha varit på jobb klockan runt, kändes det helt underbart att min man frågade om jag vill ha ugnsstekt korv. Jag, som inte hunnit äta på hela dagen: JOOO, men jag vill ha ost i! Det var underbart gott! Tack min man! 

Min man. Han som satte sig på dotterns nya Ikea-stol. 
Det var bara det att den inte var ihopskruvad.
Dråsade rakt i golvet. Förstås med handen före.
Hvc och röntgen. Några sprickor.

Inte har jag hunnit skriva i bloggen. För att inte tala om att hinna fota! Ibland är kameran framme. Som den var i fredags då mitt fack firade vinterfest. Jag knäppte två (!) bilder! Har aldrig varit där annat än på somrar "förr i världen". Mitt i allt gick det hur bra som helst att ha festligt där mitt på vintern. Jättejättefin kväll! 

Och i kväll kom jag på en idé! Jag brukar ibland komma på såna.

Och jag lovar att dela med mig om hur idén framskrider.

1 kommentar:

 1. Ja, där var du ju! Det har faktiskt varit lite tyst och tomt från dig på sista tiden! Så det var skönt att höra från dig igen!
  Som du vet, så gillar jag inte den här kalla årstiden, men det är i alla fall ljusare nu och fåglarna har börjat kvittra, så det är inte SÅ långt till vår!
  Stackars din man, som slog sig så. Hoppas att han inte har ont?
  Nu blev jag ju nyfiken på din nya idé...
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera