torsdag 9 juli 2015

Hui vad sommaren flyger iväg!


Vår nya familjemedlem har hittat sin plats här hemma. Tillgiven är hon och viftar så glatt på den lilla svansen så fort man visar henne lite uppmärksamhet. Ranya har fått en lekkamrat och de springer och jagar varandra emellanåt och svischar förbi just då jag fått fram kameran. Kanske hinner jag fånga dem på bild någon dag :) 
 Hundarna varit med yngre och äldre hussarna på villan i flera dagar och det lär "ha varit så bra". Lugnt var det här hemma också :) Skönt att kunna ha grindar och dörrar öppna ibland! I kväll har Ranya fått vara på agilityträningar och hon tycker jättemycket om det! Detta kunde jag inte för tre och ett halvt år sen ha trott att skulle bli en del av vår verklighet! Det gäller ju bara att hitta sin egen plats också. Plats Matte!!!
Hon har faktiskt ett namn! Familjerådet har haft många möten, för alla var inte nöjda med de första namnbesluten. Och hos oss måste alla vara nöjda, det kostar så lite. Jag vet bara inte hur man skriver namnet :)

Hui vad sommaren flyger iväg! Grabba tag i den nu, så länge det faktiskt ÄR sommar!

3 kommentarer:

 1. Milde tid, så söt hon är den lilla! Man skulle bara vilja krama henne! Så skönt att det går bra med Ranya och henne, det kunde ju ha blivit svartsjuka, Men hundar är ju flockdjur, så dom tycker säkert bara det är bra att flocken blir större... Och så rastar dom ju varann när dom leker!
  Det ska bli roligt när du kan skriva vad hon heter...

  Jodå, Lisbet, jag vet hur priviligierad jag är som får bo här! Hade inte mina föräldrar varit förutseende och köpt tomten här på 30-talet, medan priserna var låga, så hade vi aldrig kunnat bo här. Nu är markpriserna skyhöga...

  Här har det varit nästan storm i två dygn nu och alla mina blommor blåser sönder! Kort är fröjden...
  Ha det så gott, min vän!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Vad söt den svårstavade tjejen är. Agilty hade varit min grej att hålla på med. Kram Bosse

  SvaraRadera
 3. Grattis till den lilla nya sötnosen!
  Jag har inte hunnit titta in här på ett tag men kände att jag bara måste göra ett besök mellan degjäsningarna.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera