tisdag 11 augusti 2015

Vi får se...


Hittade ett nytt projekt, lekstugan. Den har inte lekts i på många år och borde piffas upp och möblas. Hon som fick den till sin sexårsdag (tror jag det var) fyller år i dag, den 11 augusti. Grattis Heidi! Inte vill hon ha stugan till sitt hem, för där finns redan en. Vi tänkte att Ranya kanske vill bo där då det snöar, regnar och ruskar, men det har hon inte velat. Den grasiöst långbenta Sesian verkar inte heller vilja ha ngn sådan stuga.

Som med så mycket annat. Vi får se vad det blir! Nångång kanske...

3 kommentarer:

 1. Grattis till Heidi på födelsedagen! Vilken fin present hon fick på 6-års-dagen! Många flickors dröm!

  Om inte barnbarnen vill leka i den, så skulle jag sälja den på "Blocket" eller vad ert motsvarande heter. Här i Höllviken har vi en lokal sight, "Höllvikens annonstavla", där man kan lägga ut allt möjligt till försäljning och det kostar inget att annonsera! Många gör det, mycket säljs och köps. Bra, tycker jag! Gillar återanvändning!
  Eller så kan man ju ha den till förråd för trädgårdsprylar?
  Åska och ösregn här idag, vår regnmätare var full till bredden i morse och den är graderad till 40 mm! Och det har inte slutat än... Jaja, jag slipper vattna idag!
  Ha en bra dag, min vän!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det ser ut som en perfekt skrivarlya. En sådan hade jag på förra stället vi bodde på. Den saknar jag ibland. Kram Bosse

  SvaraRadera
 3. Kanske som ditt eget lilla krypin. Om fönstret är för litet byt till ett större, två härliga stolar och lite grönt..

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera