tisdag 24 november 2015

God morgon!

Steg upp redan halv fem, det var ingen vits att fortsätta vänta på sömnen som aldrig kom. Det visar sig senare i dag om det ändå inte skulle ha lönat sig att ligga kvar :) Får snart väcka en liten dam och skjutsa till skolan. Agilitykvällarna brukar bli ganska sena så då är det lika bra att hon sover över här. Och det är kärt besvär för mig :) 

En månad till julafton, som i år infaller på en torsdag. Vilken lång helg det blir! Då vill jag tassa omkring i ett fint, rent hus. Där allting är på rätt plats. Känns bara som att det är en lång väg dit till det där fina huset... Jag tror jag tar sikte på Vårdagjämningen i stället...


Någon som vet vad en sådan grej används till? Vad är det?
Ledtråd: Det är inte en fön.

2 kommentarer:

 1. Halv fem på morgonen, då sover jag som bäst... och jag unnar mig sena morgnar, efter att ett helt arbetsliv stigit upp i ottan! Men så klart, har man en liten prinsessa som ska väckas, så stiger man ju gärna upp! När vår lilla prinsessa har sin hästhoppstävlingar, så är det alltid tidigt på morgonen och då studsar mormor upp tidigt!

  Det där, som inte är en fön, kan det vara någon sorts snabbtork för nagellack? I alla fall är det nog något som lilla prinsessan använder?
  Ha det gott, nu ska jag ut och plocka grenar och kvistar efter den kluvna tallen, brrr...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Agility verkar vara så himla kul. Att inte sova på nätterna vet jag allt för mycket om. Trots ledtråden fixar jag inte frågan. Men jag är säker på att mina döttrar hade tyckt det varit lätt.
  Decemberkramar från ett soligt Ystad.

  SvaraRadera