onsdag 16 mars 2016

Min onsdag.

Nu känns det riktigt bra. Sängen väntar efter en i mitt tycke "duktig" dag. Huvudsaken att man själv är nöjd. Kanske ingen annan är nöjd med vad jag åstadkommit, men min dag var bara min! På jobbet var det många saker på gång, intressanta och bra sådana. 

Morgonen blev lite bråd så jag hann inte med frukost, sedan hamnade jag att hoppa över lunchen. Halv fyra åkte jag hem för att äta kombifrukostlunchmiddag och passade på att sätta mig i solknuten. Jag hade lite publik också. Sedan blev det jobbet igen och som trevligt avslut hälsade jag på bror osv. Kul att hälsa på spontant, men inte vet man ju om man alltid kommer passligt. Denna gång var det bara en som middagsvilade :)

Då jag kom hem var Tilde här och väntade på mig. Älskade lilla vännen. Vi pratade om dan som varit och hon somnade snabbt och det kommer nog jag också att göra.

Och vad var det jag åt? Huhhuh, inte bra. En osthamburgare. Inte bra nej.

1 kommentar:

 1. Du har så rätt - det viktiga är att man själv är nöjd med det man gjort! Man ska inte bry sig så mycket om vad andra tycker och det tycker jag att man klarar rätt bra numera. Annat var det när man var ung...
  Så fick du också ett mysigt avslut på dagen med lilla Tilde!
  Och ostburgaren var väl en bra sammanfattnings-måltid?
  Kramar från våren i Skåne!
  Monica

  SvaraRadera