lördag 28 maj 2016

Fram och tillbaka!

Berättar mesamma att denna bild inte är eget alster, utan ett kort som Minna Immonen målat. Älskar hennes konstverk! Sådär skulle jag också vilja måla, i den stilen. Och jag kan tala om att jag äntligen hittat mina akvarellfärger! Nu är det då tiden som fattas. Och naturligtvis förmågan!!!

I dag var jag  med ena dottern till norra grannstaden. Vi startade klockan ett och skulle "bara fram o tillbaka". Jag kom hem kvart före nio! Dit for den dagen. Jättekul och impulsivt och oplanerat var allt. Hälsade "fram o tillbaka" på min kära syster. Fram och tillbaka till en blomaffär. Fram och tillbaka till MiniMani. Osv.

Jag hittade det ena och det andra som jag ville köpa. Och köpte. Samma med dottern. Mycket oplanerat, men ändå nödvändigt ;). Det var inte lätt att trycka oss själva in i bilen till slut.

Kanske jag kunde skryta lite om en helt annan sak. Denna vecka har jag varit fyra (4) gånger på gym. 
Rekord för mig. Vanligtvis brukar jag vara 2-3 ggr. Huj, det blev lite skrytigt.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att man kan skryta hur mycket som helst när man tränar och förbättrar sig själv. Vem gör det om man inte själv gör det? Uppmuntran behövs ju och jag tycker du är urduktig. Jag tränar inte alls, bara vandrar och så vidare...
  Spontana resor och uppköp brukar bli de allra bästa om man samtidigt har roligt och trivs med tillvaron.

  Svar:
  Du har rätt Lisbet! Man fotar nog så gott som aldrig när man är arg eller irriterad. Då bara som eventuellt bevis för någonting, kan jag tänka mig.
  Så skönt att din axel är ok och precis som du så räcker dygnets timmar inte till. Tur att det kommer nya dygn i öster varje dag :) . Jadå, det är samma sak för min del också, men det jag inte hinner med idag brukar vänta snällt.
  kram till dig med!

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig dag ni fick! Sådana oplanerade saker blir alltid bäst. Säger jag, som planerar allt långt i förväg...
  Gymmet 4 ggr!!! Akta, så att du inte förtar dig! O nej, jag är inte avundsjuk alls 😜!
  Soldis och 26 grader här idag. Puh!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. 2-3 gånger i veckan är bra bara det! Skryt du hur mycket du vill, du är ju bra!
  Och den där målningen, den blir man verkligen glad av! Så somrig!

  SvaraRadera