söndag 9 oktober 2016

På gång!


Mysigt framför teven en fredagskväll. Virknålen och stickstickorna är i användning. Roligt tycker jag att det är, tacksam för att jag kan använda mina händer, trots lite värk emellanåt. Det finns så mycket roligheter att hålla på med, de två senaste tisdagskvällarna har jag deltagit i kursen "Stämplar och schabloner" och suck suck, hur ska tiden räcka till allt jag vill göra? 

I dag skiner solen från nästan molnfri himmel. Några plusgrader, 3 just nu, och ingen vind, härlig höstdag på kommande. Då kan man väl inte hålla på här inne. Eller kan jag? ;)

2 kommentarer:

 1. Så mysigt det ser ut. Jag ska nog också plocka fram både garn och stickor och bara njuta av skapandet maska för maska. Härligt.
  Svar:
  Ja, ibland händer det att katten måste lyftas upp på bordet för att rensa luften. Uttrycket lär komma från finskans nostaa kissa pöydelle, från allra första början.
  Tack Lisbet! Vi tycker mycket om kissemissar men beslöt att inte ha någon på ett tag när den sista lämnade världen för tio år sedan. Vi ville ut och lufta vingarna lite grann, man blir låst i all synnerhet när man inte har någon som kan titta till dem så ofta som jag vill. Bättre så här ett tag
  Ha en fin dag du med! <3-kram

  SvaraRadera
 2. Det är alltid så: När höstmörkret sänker sig, då blir man så sugen på att virka eller sticka hemma i soffan! Jag virkar just nu jul-grytlappar till döttrarna och till min syster. Bra julklappar!
  Här har det regnat lite i natt, men nu försöker solen bryta igenom men det är bara 8 grader varmt...
  Ha en fin söndag, kram, Monica

  SvaraRadera