onsdag 2 november 2016

Lite grann vemodigt...


I kväll saknar jag ngn att läsa saga för. Herr Husse är inte så intresserad, han vill hellre diskutera och just nu vill min hjärna koppla ner lite. Slappna av. Vår prinsessa var på väg hit, men i morgon är det igen dags för min mans färd till centralsjukhuset i studiestaden, den soliga staden. Jag som är chaufför, han får inte köra bil, vill starta vid sextiden för halka har utlovats igen. Inget att se fram emot, jag avskyr att köra på vintervägar. Men huvudsaken är ju inte det, utan anledningen till varför vi åker. Hoppas på positiva besked.

I morgon kväll kanske jag har någon här att läsa för. Pollyanna är en jättefin bok som jag  läser för Tilde. Pollyanna handlar om flickan med Vara-glad-leken. Jag har alltid tyckt om att läsa för barn, också fastän de själva kan läsa och har gjort det länge. 

Kanske jag ändå skulle fråga av Herr Husse om jag får läsa för honom i kväll... 

Men faktiskt, nu då jag tänker efter, så satt jag faktiskt och läste högt för honom, tidigare i kväll, en artikel ur dagstidningen. Trots att han sade att han läst den... Men för säkerhets skull. Om han inte skulle ha uppfattat allt.

4 kommentarer:


 1. Lycka till med sjukhusresan imorgon och naturligtvis ska du läsa, om inte sagor, så i alla fall högt för herr Husse. Det finns ju så mycket sagolikt annat man kan läsa ur dagstidningarna. Jag håller tummarna för att allt går bra!

  Svar:
  Tack Lisbet!
  Ja, till och med ögonfägnad som snabbt smälter ;)
  <3-kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt att läsa sagor för ett nattat barn! Jag får passa på när vi träffar vårt yngsta, men han bor ju på Älgö i Stockholm, så det blir inte så ofta. Men han gillar det!
  Hoppas din bilresa går bra i morgon och hoppas att det går bra för din man på sjukhuset! Är det hjärtat? Min man genomgick en by-pass-operation i juni i år och då fick han inte heller lyfta mer än ett mjölkpaket... Men nu är han pigg igen!Kram till dig!
  Monica

  SvaraRadera
 3. Hoppas att allt går bra både med sjukhusbesök och resan.
  Här stannade morgontemperaturen på -4 grader, så nu har vi också haft rejäl frost...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni kom hem igen ordentligt och att ni fick positiva besked!
  Kramar!

  SvaraRadera