lördag 4 februari 2017

Lördagkväll

Nu börjar jag ha repat mig efter den långa flunssatiden med allt vad det innebar. Kanske det t o m skulle kunna bli en promenad i morgon... Har mest rört mig med bil de senaste veckorna. I dag har jag virkat och försökt få ihop mormorsrutorna, nästan klar. Sedan ska tietusen trådar fästas. Lilla Theoprinsen ville till mormor i dag och han var så välkommen. Oj, vad vi har lekt och haft kul. Hem ska han inte utan har planerat in att fara hem i övermorgon på kvällen. Jag ska i jobb på måndagmorgon, men det gör inget sa han, då är han med morfar. 

Länge satt han i badbunken, lekte med alla tomma schampoflaskor. Mamma hade sagt att han inte ska bada denna gång, för han duschat och tvättat håret i morse där hemma. Men mamma vet inte hur svårt mormor har att säga nej åt en Theo-charmör. Vad gör nu det om han sitter i badbunken några timmar? Russinfingrar och tår är ju bara kul! Och mormor satt och virkade mormorsrutor. På en pall och vaktade så att inget hände. Nu sover han efter en lång dag med många upplevelser.

Och mormor njuter av stunden som är.

1 kommentar:

  1. Haha, jag kan se det framför mig, hur du sitter där och virkar och myser med ett öga på charmören och ett på virkningen! Är det han och hans syskon som ska få ett nytt syskon eller är det er andra dotter som väntar? Hur som helst, så gläder du dig, precis som jag!
    Vet du, jag fäster trådarna på varje ruta direkt när jag virkat den... Annars skulle jag aldrig orka!
    Då är du också trött ikväll efter all lek? Jag vet hur det känns! Men, så roligt det är!
    Kram, Monica

    SvaraRadera