onsdag 20 december 2017

Låtom oss sjunga!

Inte blev det mycket gjort här hemma i dag! Efter flängande omkring med jobb och sådant så fastnade jag liksom i sovsittande ställning. Några kakor och lite plockande, stötvis energisk, men i det stora hela ganska platt dag. Så kan den beskrivas. Fortfarande trött, känner hur skönt det skulle vara med SOL.
Inte satt vi och sjöng julsånger i kväll! Kanske det vore en slags melodi för att pigga upp mig! Undrar vad Herr Husse skulle svara om jag säger: Hej, kom hit nu så skall vi sjunga lite, vi kan sitta vid pianot. Säg vad vi ska sjunga, jag kan spela! Borde bestämt testa detta! 

För i kväll inget speciellt uppbyggande. Först tittade vi på Soffpotatisarna som ju nog var så kul! Och sen på Bonde söker fru, och jag förundras hur modiga de är som ställer upp i sådana program och berättar om sina innersta känslor för hela världen.

2 kommentarer:

 1. Inte mycket gjort här idag heller! Men det mesta är klart inför julen, så ingen stress här...
  Visst kan man förundra sig över dessa bönder och deras tilltänkta! Men underhållande är det!
  Så trevligt det låter att spela och sjunga! Sjunga gör jag gärna, men spela kan jag inte och maken kan varken spela eller sjunga...😆
  Kram från mig!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Inte här heller...ambitionerna finns men faller ganska platt och skönt är det också. Det rullar ju vidare i alla fall på något sätt. Men sillsalladen är fixad och klar, nu snart är allt klart. Vi har inte så mycket på julbordet i år, vi är bara vi två, de andra har flugit både kors och tvärs och så slutar jag denna vers. Ha en fin dag och ta Husse med dig till pianot! Kram

  SvaraRadera